ISTRA 1961

Saša Bjelanović: Tramezzani nam se priključio maksimalno motiviran

| Autor: Ivica CEROVAC
Dao do znanja što ih očekuje - Paolo Tramezzani s igračima Istre 1961 (Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

Dao do znanja što ih očekuje - Paolo Tramezzani s igračima Istre 1961 (Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Paolo Tramezzani novi je trener Istre 1961, "okrugli" 30. u prvoligaškoj povijesti pulskog kluba, 12. otkad na "Drosini" stoluje Grupacija Baskonia-Alaves te četvrti u tekućoj sezoni nakon Mislava Karoglana, Sergeja Banovića koji je kao trener juniora "uskočio" za jednu utakmicu i Davida Catale.

Catala je svoj posljednji trening odradio u utorak, nakon čega se 43-godišnji Španjolac jučer ujutro oprostio od igrača te skupa sa svojim pomoćnicima, Mikijem Massanom i Joanom Torneom, odjahao u suton.

Njegov nasljednik, deset godina stariji Tramezzani, jučer je stigao u Pulu i odmah krenuo put Bala gdje smo ga sreli kako punih ruku rekvizita, poput kolaca i čunjeva, korača prema terenu, potez djelomično uvjetovan činjenicom da će mu se dvojica pomoćnika priključiti tek na današnjem treningu.

Uredno se javio, zaustavio te nakon upoznavanja i nekoliko izmijenjenih kurtoaznih rečenica ispričao što, zbog stava pulskog kluba, nije u mogućnosti dati kraću izjavu prije službenog predstavljanja, koje je zakazano za petak, u "paketu" s najavom domaćeg prvenstvenog ogleda protiv Osijeka.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter