ANJA STEHLIK

Večeras revija poznate pulske dizajnerice: Oda neovisnim ženama i ekološki osviještenim muškarcima

| Autor: Vanesa BEGIĆ
AnjA Stehlik/Photo: Sara Šijan / Anushcka

AnjA Stehlik/Photo: Sara Šijan / Anushcka


S početkom u 20 sati, večeras će se na Kaštelu održati modna revija poznate pulske dizajnerice Anje Stehlik.

Kako je sama Stehlik rekla, na reviji predstavlja mušku modnu priču okrenutu prema budućnosti i viziji muškaraca nove generacije koji svojem izgledu žele dati osobni pečat. Uz moderna hi-tech odijela, predstavit će i najnoviji električni Porsche iz Porsche Interauta, koji se savršeno uklapa u viziju novog poslovnog ekološki osviještenog muškarca.

Što se tiče ženskog dijela kolekcije, navodi da je ove godine to oda neovisnim ženama.

- Imam viziju kako treba izgledati žena koju odijevam, da se igra modom, da voli stilizirati moje kreacije i time im dati vlastitu osobnost. Ove godine veliku ulogu u predstavljanju ima i glazba, koja je pokretač cijele revije. Ova kolekcija bazirana je na raznim ručno rađenim 3D materijalima koji čine cijelu večernju kolekciju, koji daju taj francuski chic, najavila je ova dizajnerica.

Iz beauty svijeta bit će predstavljen najnoviji trend u ljepoti pod pokroviteljstvom A denta i Humed pharme, a prvi puta stilizirat će Stehlik i O'dijelo kreacije s novim partnerima, Pula City Mallom te prezentirati nove trendove modnih dodataka iz Optike Centar.

Cjelokupan program na Kaštelu zamišljen je kao Garden party ispod tisuću lampica, a publika će moći uz reviju uživati u pjesmama mladog talentiranog pjevača Tea Grčića.

Vrata Kaštela otvaraju se u 19 sati, a za prisustvovati potrebno je imati covid putovnicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter