TIJARAartNEWS

Svadbene fotografije: Putujuća izložba autobusima Brioni Pula

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ


U nastavku Istarskog festivala vjenčanja, koji je započeo izložbom svadbenih haljina u Gradskoj knjižnici i čitaonici, u subotu navečer u voznom parku tvrtke Brioni Pula upriličen je TIJARAartNEWS Istra wedding destination. Izložba je to svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 48 radova hrvatskih fotografa.

- U skladu s promocijom Istre kao destinacije za vjenčanja kroz suradnju s tvrtkom Brioni Pula, osmišljena je putujuća izložba fotografija u autobusu tvrtke Brioni Pula na linijama tvrtke i partnera. Promocija Istre kao destinacije za vjenčanja rezultat je dugogodišnje suradnje Tijare s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula, Turističkom zajednicom Istarske županije te Turističkom zajednicom Grada Pule. Nazočni su mogli pogledati fotografije tijekom kraće vožnje autobusom po pulskoj obilaznici, a autobus će potom krenuti rutom te do 31. siječnja posjetiti brojne inozemne i hrvatske gradove promovirajući Istru kao destinaciju za vjenčanja, kazala je Lara Čudić u ime organizatora.

Predstavnica Brioni Pula Loredana Matić kazala je da se ova tvrtka već 70 godina bavi prijevozom putnika, da osim u Puli njihovi autobusi su i u Zagrebu te po Europi, autobus koji ugošćuje izložbu je tipa MAN iz 2019. godine, a vozač je Vlado Holjevac.

Autobus će posjetiti: Budimpeštu, Bratislavu, Beč, Linz, Munchen, Veneciju, Mestre, Padovu, Milano, Portorož, Kopar, Trst, Zagreb, Karlovac, Senj, Zadar, Šibenik, Split te brojna druga mjesta.

Rajko Borčić iz Foto festivala zahvalio se što je dobio mogućnost sudjelovati na ovoj izložbi, te istaknuo je da je Istra uvijek zanimljiva destinacija za vjenčanja.

Na izložbi su se predstavili: Foto Festival wedding photography, Flash studio, Unique photography, Merika photography, Pirowski wedding photography, Nino Fanuko photography, Teodor Korodi, Željko Vidinović photography, Nenad Šimunić-Pulić, Anushcka i Anton Unković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter