Korisni savjeti

Ostanite moderni ove jeseni uz pravilno slojevito odijevanje

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Slojevito odijevanje nije samo praktično, već i stilski izazov koji vam omogućuje da istovremeno budete moderni i zaštićeni od hladnijih jesenjih dana.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

Ključni komadi za slojevito odijevanje

Ključ leži u odabiru pravih komada koji će se lako kombinirati i prilagoditi promjenama temperature.

Tanki, dugi rukavi

Ovo su osnovni komad koji se nosi ispod drugih slojeva, poput dolčevite ili tanke pamučne majice, te su idealni za održavanje topline bez da vas ograničavaju u kretanju.

Džemperi i kardigani

Ovo je jedan od najvažnijih slojeva koji pruža udobnost i toplinu. Birajte oversized modele ili one na kopčanje kako biste ih lako mogli skinuti kad postane toplije.

Blejzeri ili lagane jakne od tvida ili vune

Savršeni za dnevne poslovne kombinacije, blejzer je odličan prijelazni sloj koji možete nositi preko majice, ispod kaputa.

Kaputi ili jakne

Ovi komadi štite vas od vanjskih utjecaja poput kiše i hladnog vjetra. Trendi modeli uključuju kapute od vune, parke s kapuljačom ili prošivene jakne.

View this post on Instagram

A post shared by ?? (@xeniaadonts)

Prijedlozi boja za jesen

Slojevito odijevanje omogućuje kreativnost u kombiniranju boja. Neutralne boje poput sive, smeđe i krem su savršena baza, dok tonovi jeseni poput bordo, maslinasto zelene i tamno narančaste mogu biti vaš naglasak u detaljima. Dodajte uzorke poput kariranog blejzera ili kaputa kako biste stvorili dinamičan look.

View this post on Instagram

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Prijedlozi jesenskih modnih kombinacija

Casual slojevitost: Bijela pamučna majica, preko nje tanji kardigan u maslinastoj boji i dugi, sivi vuneni kaput. Kombinirajte s tamnim trapericama i gležnjačama za ležeran, ali topao izgled.

Poslovni slojevi: Tanki crni dolčevita, preko nje tamnoplavi blejzer i dugi sivi kaput. Nosite uz široke hlače i elegantne mokasine za sofisticirani poslovni look.

Večernji stil: Lepršava haljina u boji vina, slojevita s oversized crnim džemperom i kožnom jaknom. Dodajte čizme iznad koljena za glamuroznu večernju kombinaciju.

Slojevito odijevanje omogućuje vam da balansirate između udobnosti i stila, istovremeno ostajući prilagodljivi promjenama vremena.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter