nastupao u finalu Supertalenta

Poznati pulski plesni umjetnik Devin Juraj počeo je kao plesač, a sada je sve afirmiraniji pjevač

Devin Juraj je bogata iskustva stekao na raznim plesnim radionicama koje su vodili međunarodni instruktori. Nagrađivan je posebnom nagradom za najperspektivnijeg plesača mladih na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, dok na međunarodnim natjecanjima u Beču i Pragu osvaja prva mjesta u različitim kategorijama. Sudjelovao je i u snimanju indijskog filma u Bollywood produkciji

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Devin Juraj: Cijenim sve što sam naučio dosad i sad sve to koristim u svojoj glazbenoj i voditeljskoj karijeri (foto: Studio11)

Devin Juraj: Cijenim sve što sam naučio dosad i sad sve to koristim u svojoj glazbenoj i voditeljskoj karijeri (foto: Studio11)


Poznati pulski plesni umjetnik i pjevač Devin Juraj održat će svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkom Saxu 26. siječnja. Koncert je bio na programu 13. prosinca, ali je odgođen zbog polufinala hrvatske nogometne reprezentacije.

Devin Juraj, sada je sve uspješniji i poznatiji kao pjevač, a publika ga je mogla upoznati prije nekoliko godina kao plesača, kada je nastupao u finalu Supertalenta.

Bavi se plesom od svoje dvanaeste godine, a sve je započelo u pulskom plesnom studiju Sense and Dance. Juraj je bogata iskustva stekao na raznim plesnim radionicama koje su vodili međunarodni instruktori. Nagrađivan je posebnom nagradom za najperspektivnijeg plesača mladih na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, dok na međunarodnim natjecanjima u Beču i Pragu osvaja prva mjesta u različitim kategorijama. Sudjelovao je i u snimanju indijskog filma u Bollywood produkciji, a nastupio je i kao predavač na konferencijama TedX i Inspire me.

Studirao je i Performing Arts (izvedbene umjetnosti, ples, gluma i pjevanje) na Institute for Contemporary Theatre - ICT u engleskom Brightonu, gdje trenutno pauzira i posvećuje se drugim projektima.

- Trenutno su glazba, moje pjesme, a i voditeljska uloga, primarne. Cijenim sve što sam naučio dosad i sad sve to koristim u svojoj glazbenoj i voditeljskoj karijeri. Da nije bilo plesa, ne bi bilo ni mene ovakvog kakav jesam, kazao je nedavno Devin Juraj u intervjuu za naš list.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter