Međunarodni kazališni festival

PUF slavi 30. rođendan i trebaju im volonteri za ovogodišnje izdanje

| Autor: Glas Istre
(Foto PUF)

(Foto PUF)


Međunarodni kazališni festival PUF ove godine slavi jubilarni 30. rođendan, a za okruglu obljetnicu trebaju pomoć volontera koji žele biti dio festivalskog tima i pomagati u koracima provedbe PUF-a. Troje volontera potrebno je u periodu od 23. rujna do 6. listopada. 

PUF bit će održan u organizaciji SAKUD-a Pula od 2. do 6. listopada na raznim lokacijama u Puli, a uz predstave i performanse, tu su i izložbe, glazba i druženja u Klubu Kotač, te niz drugih programa. Tijekom samog festivala pomoć će biti potrebna svakog dana u vrijeme održavanja programa, a prije toga svega nekoliko sati. 

Obaveze volontera bit će: sudjelovanje u promidžbi (plakatiranje i dijeljenje letaka), donošenje izvođačima vode i hrane iz restorana, djeljenje letaka publici prije početka programa te druga pomoć ovisno o potrebama festivala i njegovih gostiju. Volonterima će SE osigurati topli obrok u festivalskom restoranu, iskustvo upoznavanja i druženja s domaćim i inozemnim umjetnicima i gostima, te mogućnost da se zaviri u backstage i vidi kako funkcioniraju međunarodni festivali.

Za prijave je potrebno ispuniti obrazac, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju smo vam putem maila [email protected] ili broja mobitela 099/340-4515.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter