NOVA IZDANJA

ISTRIEN MAGAZIN ZA 2019. U IZDANJU TZ-a ISTRE I PARTNERA: Noviteti za goste s njemačkog govornog područja


Velik dio časopisa posvećen je onome što gosti iz Njemačke, Austrije, Švicarske te sjeverne Italije posebno cijene u Istri - gourmet ponudi, ali i manifestacijama, atrakcijama i izletima na obali i u unutrašnjosti

Turistička zajednica Istarske županije tijekom godina je, u sklopu izdavačke djelatnosti, realizirala značajan broj iznimno popularnih naslova, namijenjenih potrebama promocije turizma Istre i Hrvatske u zemlji i inozemstvu. Uz imidž katalog destinacije i planer odmora, tu su i druga specijalizirana izdanja koja su nastajala i razvijala se tematski uz obogaćivanje turističkih sadržaja Istre. Među njima je i Istrien Magazin, publikacija koja se priređuje isključivo na njemačkom jeziku, a koja objedinjuje različite informacije o istarskom poluotoku, a izlazi u suradnji istarskog TZ-a, agencije KG Media i A.R.T. Redaktionsteama.

Savjeti i informacije

Početkom godine izašao je novi broj ove publikacije namijenjene njemačkom govornom području, za 2019. godinu. Riječ je o časopisu na 82 stranice namijenjenom prvenstveno promociji Istre na turističkim sajmovima koji se održavaju u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i dijelu Italije, potom za posebne prezentacije TZ-a Istre i njezinih partnera te u sklopu organizacije studijskih putovanja i suradnje s novinarima njemačkog govornog područja. Dio izdanja dijeli se istarskim TZ-ima te turoperatorima i turističkim agencijama, povremeno i sudionicima raznih manifestacija i kongresa te prema upitima posjetitelja zaprimljenima putem kontaktnog centra Istre.

Istrien Magazin predstavlja najnoviju i najatraktivniju istarsku turističku ponudu kroz članke, reportaže, intervjue i savjete za turiste, a svake godine predstavlja i posebne novitete iz hotela i kampova. Velik dio publikacije posvećen je onome što gosti s njemačkog govornog područja posebno cijene u Istri - gourmet ponudi. Isto tako čitatelji će doznati koje ih zanimljive manifestacije, značajni koncerti i druga događanja u sezoni čekaju na istarskoj obali, dok su novinari za one željne istraživanja priredili sadržaje o aktivnostima i izletima u manje poznate dijelove poluotoka u njegovoj unutrašnjosti.

Dva desetljeća tradicije

Nakon gotovo 20 godina postojanja Istrien Magazin izvrsno je prihvaćen među gostima, ima svoju vjernu publiku koja svake godine s veseljem očekuje novosti iz njima omiljene destinacije, a novim čitateljima postaje važan savjetnik u planiranju godišnjih odmora te je tako postao vrlo važan marketinški instrument. Na brojnim web stranicama i društvenim mrežama ovaj se magazin preporučuje kao zanimljivo i nadasve informativno štivo u kojem se može pročitati s kakvim novitetima i zanimljivostima Istra dočekuje turističku sezonu. Istrien Magazin predstavlja i važnu pomoć kod donošenja odluke gdje i kako provesti godišnji odmor na istarskom poluotoku. (D. PALIBRK)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter