U Poreču

Dialogue4Tourism: Predavanje stručnjaka o održivom turizmu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


U Poreču će se 15. listopada u sklopu projekta Interreg Euro-MED Dialogue4Tourism održati događanje pod nazivom „The Role of the Local and Regional Governments in Enhancing Sustainable Tourism“.

Organizator događanja je Institut za poljoprivredu i turizam, zajedno s vodećim partnerom El legado andalusi Andalusian Public Foundation - ELA FPA (Španjolska) te ostalim projektnim partnerima.

U okviru događanja planirano je kratko predstavljanje tematskih projekata misije Održivi turizam i ostalih misija Interreg Euro-MED programa te okrugli stolovi na kojima će se razgovarati o sljedećim temama: višerazinsko upravljanje u održivom turizmu, inovacije, kružno gospodarstvo, klimatske promjene te zeleni i pametni turizam.

Na događanju će svoja razmišljanja i iskustva podijeliti stručnjaci te predstavnici lokalnih, regionalnih i nacionalnih vlasti iz Hrvatske, Španjolske, Italije, Francuske, Grčke i Cipra.
Događanje je otvoreno za javnost u online obliku, a za praćenje se potrebno prethodno registrirati najkasnije do 14. listopada u 14 sati.

Detaljni program događanja nalazi se na linku.

Poveznica za registraciju: https://sustainable-tourism.interreg-euro-med.eu/events/work-session-porec-croatia/

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter