javno izlaganje krajem mjeseca

U tijeku ponovna javna rasprava o izmjenama i dopunama prostornog plana Labina

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


U tijeku je javna rasprava o prijedlogu V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina, u trajanju od 30 dana, u razdoblju od 8. listopada do 6. studenog. Javno izlaganje za sve zainteresirane održat će se u utorak, 22. listopada s početkom u 17 sati u Sportskom centru "Franko Mileta" u Labinu.

Prijedlog Plana izložen je u ulaznom holu upravne zgrade Grada Labina radnim danom u vremenu od 9 do 14 sati. Uvid u Prijedlog Plana može se izvršiti i na web stranici Grada Labina na adresi www.labin.hr. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana mogu se davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave do zaključno 6. studenog 2024. godine na način utvrđen odredbama članka 100. i 101.

Zakona o prostornom uređenju i to postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, upućivanjem prijedloga i primjedbi neposredno u pisarnicu Grada Labina na adresi Titov trg 11 ili poštom na adresu Grad Labin, Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju, Titov trg 11, 52220 Labin. Pisani prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, bez imena i adrese podnositelja neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi, poručuju iz Grada Labina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter