rokova u pićnu

FOTOGALERIJA / Klapa Rišpet, Lucky band, Luka Vidović, ćevapi, pivo, besplatan sladoled i još mnogo toga

| Autor: Branko Biočić


Tradicionalna fešta Rokova koju je organizirali općina Pićan uz potporu tvrtke Rockwool privukla je jučer u Pićan veliki broj posjetitelja s cijele Pićanštine, ali i šire.

U popodnevnim i večernjim satima do kasno u noć Rokova je bila ispunjenu glazbom, zabavom i druženjem svih generacija. Uključile su se i brojne druge tvrtke s područja Pićna koje su odlučile financijski poduprijeti ovu feštu i tako ju podići na još višu razinu.

Glavna zvijezda večeri bila je popularna klapa Rišpet s Ivom Amulićem koja je svojim nastupom i hitovima oduševila sve prisutne koji su i zapjevali s klapom. Za dobru i veselu atmosferu pobrinuo se Lucky band koji je rasplesao publiku te DJ Nikola z Kukurini, koji je zabavio svojim glazbenim setovima. Svojim mađioničarskim trikovima očarao je poznati mađioničar Luka Vidović, sin još popularnijeg glumca pok. Ivice Vidovića.

Ova manifestacija potvrdila je kvalitetan partnerski odnos tvrtke Rockwol koja je sve počastila besplatnim sladoledom. Služila se hrana među kojom su prevladavali nezaobilazni ćevapi, pivo je teklo u potocima, a ispred ulaza u staru jezgru Pićna nastupila su kulturno-umjetnička društva Ivan Fonović Zlatela i Kršanski ljiljani te Pićanske mažoretkinje. Proglašeni su i pobjednici nogometnog turnira te memorijalnog boćarskog turnira „Marčelo Težak“.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter