Očekuje se višesatni spektakl

Poznata pjevačica u subotu nastupa na Kaštelu. Izvukli smo dobitnice ulaznica

| Autor: Vanesa Begić
(Snimila: Ana Križanec)

(Snimila: Ana Križanec)


Poznata pjevačica Vanna veliki koncert priprema večeras, u subotu s početkom u 21 sat na pulskom Kaštelu uz gosta iznenađenja.

Ova izvođačica već godinama puni koncertne dvorane i trgove, a nakon koncerta karijere u Areni Zagreb, sada se odlučila za nešto potpuno novo - turneju posebnih koncertnih lokacija u sklopu koje će nastupiti u pulskom Kaštelu.

Krajem prošlog mjeseca Vanna je održala rasprodan koncert u Kastvu gdje je izvela najpoznatije pjesme i plesala među publikom uz gosta iznenađenja. U punom kapacitetu stare crekvine publika nije mogla ostati sjediti već je plesala uz pozornicu i praktički se otimala za mikrofon kad su na red došli najveći hitovi.

- Sjajno izdanje i puno interakcije s publikom možemo očekivati i u Puli s obzirom na prostor, a zabava će trajati satima, navode organizatori.

- Već neko vrijeme želim doći u Pulu i vidjeti publiku koju već dugo nisam. Veselim se koncertu, a tko god dođe neka se spremi da zajedno napravimo pravi spektakl, najavila je Vanna.

- Njezini nastupi do sada uvijek su bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi, a vrijeme je da i Puležani iskuse show za koji se pjevačica priprema već dugo vremena. Ulaznice su gotovo rasprodane, još ih je nešto malo koje se mogu nabaviti putem sustava Eventim, zaključuju organizatori.

Tim povodom, Glas Istre je organizirao nagradnu igru u kojoj su dobitnice Nataša Rudan i Marina Prodan. Ulaznice se podižu na ulazu. Čestitamo i želimo dobar provod!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter