glazbena večer u puli

Uoči koncerta Jasona Derula publiku će zagrijati Miach

| Autor: Ivana Kocijan
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Slavni glazbenik Jason Derulo 7. kolovoza u pulskoj će Areni predstaviti novi album »Nu King« kojim je još jednom zavladao glazbenim ljestvicama. U sklopu istoimene svjetske turneje stiže u Pulu gdje će u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala prirediti večer za pamćenje.

Publiku će uoči dolaska Derula na scenu pulskog Amfiteatra zabavljati nova hrvatska »it djevojka« Miach. Pjevačica pravim imenom Mia Čičak jedna je od najuspješnijih novih pojava na domaćoj glazbenoj sceni proteklih godina.

Njezina pjesma »NLO« osvojila je radijski eter te se s punim pravom našla u konkurenciji pjesama godine za 2022. U ožujku je održala najveći samostalni koncert dosad, i to na pozornici zagrebačke Tvornice kulture gdje je predstavila jedan od albumskih favorita godine, debitantsko studijsko izdanje »Insomnia«.

Već je njezin EP »Između nas« brojao zavidne brojke slušanosti na streaming servisima, a pjesma »NLO« zbog visoke prisutnosti u radijskom eteru svojevremeno je bila »najshazamanija« u Hrvatskoj. Nakon što je u suradnji s Gršom osvojila Porin za pjesmu »Led«, u veljači ove godine ovom je dvojcu pripala i nagrada Cesarica za hit-pjesmu »Fantazija«.

Posjetitelji Adria Summer Festivala 7. kolovoza imat će priliku uživati u sjajnim pop izvedbama nagrađivane Miach i Derula, pjevača, autora, plesača i ljubimca društvenih mreža.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter