lasagnamanija zahvatila pulu

VIDEO / Baby Lasagna nastupio u DHB-u: "Ovo je jedan od najdražih koncerata, ipak smo doma"

| Autor: Petra Stefanović


Jedan od najišćekivanijih koncerata u sklopu programa ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala je zasigurno nastup Baby Lasagne pred brojnom publikom koja je ispunila dvorište Doma hrvatskih branitelja i ekstatično pozdravila sjajnog mladog glazbenika, Umažanina koji je pronio glas Hrvatske svijetom nastupom na Euroviziji. Da Baby Lasagna nije "one-hit-wonder" pokazao je energičnim nastupom uz pratnju sjajno uigranog benda u kojem je odnedavna ponovno i njegov brat.

Dvorište Doma branitelja počelo se puniti dobro prije 22 sata, iako je nastup bio zakazan za 23. Bilo je tu i stari(ji)h i mladih, ali neovisno o dobi - službeni "merch", majice na Purišićeve mačke, mogao se vidjeti na svakom koraku.

Dvorište se treslo od skakanja, ali umoru nije bilo ni traga. Publika je pokazala da jako dobro zna i najnoviji singl "and I", a Lasagna je izveo i "IG BOI", "Don't Hate Yourself but Don't Love Yourself Too Much", "Demons & Mosquitoes", ali i "Stress" koji je posvetio svim roditeljima koji su doveli djecu. - Jedan aplauz za sve roditelje koji su ovdje s dicom, respect, tako su i mene moji roditelji vodili, svaka čast, poručio im je Purišić.

Očekivano najveća euforija nastala je pri izvedbi mega hita "Rim Tim Tagi Dim", gdje su stotine grla u glas pjevali s Baby Lasagnom zarazni refren. Očekivano, izveo ju je posljednju, te nakon 40-ak minuta nastupa otišo s pozornnice ispraćen gromoglasnim pljeskom ali i glasnim "Hoćemo još!". 

- Ovo je jedan od najdražih koncerata, ipak smo doma, hvala vam od srca, poručio je Marko zaključno te još jednom izazvao ovacije publike.

Marko Purišić aka Baby Lasagna iskusan je glazbenik s mnogo koncertnih "utakmica" u nogama, ili bolje reći za mikorofonom. Nedavno je nastupio u rodnom mu Umagu na SeaStar festivalu, a nedugo nakon i na najvećem glazbenom festivalu EXIT u Novom Sadu na njegovom dosad najvećem koncertu. Osim brojnih najavljenih nastupa u regiji, ali i Europi, Lasagnu sljedećeg proljeća čeka i velika EU/UK turneja koja će ga odvesti u 16 zemalja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter