"Da mogu, sve bih vas zagrlio"

FOTO & VIDEO / Gibonni održao nastup za pamćenje u Cave Romane

| Autor: Doria Mohorović


U antičkom kamenolomu u Vinkuranu sinoć je koncert za pamćenje održao Zlatan Stipišić Gibonni, jedna od najvoljenijih figura hrvatske glazbene scene.

"Da mogu, sve bih vas zagrlio" - poručio je Gibonni sinoć brojnoj publici u Cave Romane, koja je ispunila prostor do posljednjeg kutka. Ta rečenica savršeno bi mogla opisati atmosferu večeri - toplu i prisnu.

(Snimila: Doria Mohorović)(Snimila: Doria Mohorović)

(Snimila: Doria Mohorović)(Snimila: Doria Mohorović)

Bio je to zadnji, ujedno i rasprodan koncert u sklopu ovogodišnjeg Rocks&Stars festivala, a Gibonni je još jednom svojim emotivnim i energičnim izvedbama, ali i neposrednom komunikacijom s publikom, oduševio fanove.

Kao prava institucija hrvatske glazbene scene, iza kojeg je više od 35 godina karijere, sinoć je pokazao zašto je jedan od najomiljenijih izvođača u regiji. Uz pjesme u kojima pjeva emociju, i tekstove koji imaju posebnu težinu, tome doprinosi i Gibina karizma i jednostavnost, silazak među publiku, obraćanje fanovima ponaosob i intimni ambijent, sve što je publika mogla iskusiti i jučer.

(Snimila: Doria Mohorović)(Snimila: Doria Mohorović)

(Snimila: Doria Mohorović)(Snimila: Doria Mohorović)

Zlatne godine, Cesarica, Sreća, Hodaj, Libar, Cesarica, U ljubav vjere nemam, Lažu fotografije, Udica – samo su dio pjesama koje su odzvanjale kamenolomom i koje su okupljeni s legendarnim glazbenikom pjevali uglas.

Posljednji put Gibonni je nastupio na ovom festivalu u Vinkuranu 2019. godine, a sinoćnji povratak bio je trijumfalan. Koncert koji je trajao gotovo dva i pol sata, završio je velikim aplauzom i ovacijama, a Gibonni, kako to i inače biva, nije pustio publiku kući bez bisa. Vratio se na pozornicu i fanove, uz svoj glazbeni tim, počastio s još nekoliko izvedbi novih i starijih hitova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini