GASTRO MARKAT

Ponedjeljkom na prvom katu pulske tržnice: KUHARI IZ KAŽUNA PRIPREMAJU TATARSKI BIFTEK I PLJUKANCE U ŠUGU

| Autor: Portal Glas Istre
Gostovanje chefa Maksimiliana Bergića iz restorana Gina

Gostovanje chefa Maksimiliana Bergića iz restorana Gina


U ponedjeljak će se na prvom katu pulske tržnice predstaviti tim iz pulskog restorana Kažun. Pripremati će tatarski biftek od boškarina i pljukance u šugu od boškarina. Kako se navedena jela pripremaju dođite pogledati od 10 do 11 sati.

Gastro markat će se održati svakog ponedjeljka do 30. ožujka, a ideja je nastala u suradnji i organizaciji Tržnice d.o.o. Pula, Udruženja obrtnika Pule, Turističke zajednice grada Pule, Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI) i TV NOVE. Sve događaje snima TV NOVA, a emisije od 10 minuta prikazuju se petkom u 19.25 u sklopu emisije TV TRŽNICA koju vodi Mario Benčić. Repriza Gastro markata je u subotu u 10 sati.

Gastronomsko-edukacijski događaj Gastro markat u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT održan je i proteklog ponedjeljka kada se s prijedlogom zanimljivog jela predstavio El Pulari iz Pule. Zapečene tortilje s mesom od boškarina na meksički način bile su prava delicija. Bila je tu i jedna slatka varijanta tortilje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter