PULSKI FILMAŠ BLIZU OSTVARENJA CILJA

Još malo do željenog iznosa da bi se "Nijanse crvene" mogle početi snimati

| Autor: Mladen Radić
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Mladi pulski redatelj Kajan Bulić koji trenutno živi u Pragu gdje studira pokrenuo je prije više od mjesec dana kampanju za sakupljanje novaca za financiranje snimanja filma "Nijansa crvene".

Bulić je na stranici postavio ulog od 12 tisuća eura kao željeni cilj koji bi se morao ostvariti do ponedjeljka i kako sada stvari stoje, taj cilj je jako blizu.

Sakupljeno je 90 posto od željene količine koja bi omogućila da se krene u projekt, još nedostaje nešto više od tisuću eura. Oni koji uplate novac dobit će posebne pogodnosti, ovisno o visini iznosa, kada film bude snimljen.

S obzirom da su pulska i istarska filmska scena zadnjih godinu-dvije pokazali da i ovdašnji filmaši mogu snimati kvalitetne uratke, valjda će i Bulić i njegovi prijatelji uspjeti doći do željene cifre i krenuti u svoj veliki projekt.

"Nijansa crvene" ("Touch of red") kratki je akcijski/dramski film smješten u Hrvatsku 90-ih, ispričan unatrag.

- Smještena u doba koje se rijetko viđa na filmu, ova priča o ljubavi, sukobu i otpornosti treba podršku na Hithitu da bi oživjela. Stvorimo nešto značajno zajedno!, poručuje Bulić. Na prije navedenoj poveznici su i svi podaci o filmu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter