bogat program 

U Zagrebu za doček Nove 2025. Baby Lasagna, Josipa Lisac i drugi

| Autor: Hina
(Snimio Davor Kovačević)

(Snimio Davor Kovačević)


Grad Zagreb pripremio je bogat program za sve generacije za doček Nove 2025. godine pa će tako u novu godinu Zagrepčane i njihove goste uvesti najveće zvijezde hrvatske glazbene scene Josipa Lisac, Baby Lasagna i brojni drugi.

"S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači: Miach, Grše, Hiljson Mandela i pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga Baby Lasagna, ali i bezvremenska diva hrvatske estrade Josipa Lisac”, najavio je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba.

Tako jakim programom Gradska uprava nastavlja Zagrepčanima i Zagrepčankama, kao i njihovim gostima, na glavni gradski Trg bana Jelačića dovoditi vrhunske glazbenike, istaknuli su iz zagrebačke Gradske uprave te podsjetili na sjajne izvođače iz prijašnjih godina, od Psihomodo Popa, preko Pips, Chips i Videoclips do Leta 3, koji su nas uveli u prethodne tri nove godine.

“Uvjereni smo da će sve generacije Zagrepčana i Zagrepčanki, posebno oni mladi, uživati u programu, čije detalje ćemo komunicirati na vrijeme, a uskoro ćemo najaviti i bogat program ovogodišnjeg Adventa. Ove informacije objavljujemo ranije zbog brojnih fanova iz Hrvatske i inozemstva koji će planirati dolazak na doček”, dodao je Tomašević.

Program dočeka Nove godine i Advent u Zagrebu zajednički organiziraju Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba.
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter