raskoš

VIDEO / Justin Bieber nastupio pred indijskim bogatašima

| Autor: Hina
(Foto X)

(Foto X)


Pop pjevač Justin Bieber nastupio je u Mumbaiju pred indijskim slavnim osobama tijekom raskošne svečanosti povodom vjenčanja sina najbogatijeg čovjeka Azije.

Već nekoliko mjeseci organiziraju se grandiozne proslave uoči vjenčanja Ananta Ambanija, najmlađeg sina Mukesha Ambanija, šefa konglomerata Reliance Industries, i njegove zaručnice Radhike Merchant koji će se sredinom srpnja vjenčati tijekom trodnevne hinduističke ceremonije u Mumbaiju.

Prema snimkama s njegovog koncerta u petak navečer koje su podijeljene na društvenim mrežama, Justin Bieber je izveo svoj hit iz 2015. "Sorry" pred stotinama VIP osoba.

Od indijskih slavnih osoba bili su prisutni bollywoodski glumac Salman Khan i bivši kapetan indijskog kriket tima MS Dhoni.

Vjenčanju su već prethodila dva velika događaja.

Na zabavi u veljači Rihanna je održala svoj prvi koncert nakon prošlogodišnjeg Super Bowla, a prisustvovali su i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg te kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivanka.

U lipnju su na balu pod maskama u dvorcu u Cannesu nastupili Katy Perry, Backstreet Boysi, američki reper Pitbull i talijanski tenor Andrea Bocelli.

Mukesh Ambani (67) je 11. najbogatija osoba na svijetu prema Forbesovoj listi milijardera s bogatstvom većim od 113 milijardi dolara. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter