požalila se

Danijela Dvornik: "Blokira me, a ne slikam se gola"

| Autor: Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska blogerica Danijela Dvornik nerijetko sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama komunicira o različitim temama, a ovog im se puta požalila na problem s kojim se susrela.

Naime, obavijestila je svoje pratitelje da joj je Instagram ograničio mogućnosti korištenja.

,,Znači ovaj Instagram je totalni sh*t. Nemam pojma tko njima to radi, sigurno nekakve mašine, kompjuteri to rade…znači, uklonili su mi tri posta s Instagrama objavljenih prije 6-7 mjeseci. Ništa nema na njima, ni golotinje niti da ja sad nešto pričam u smisli mržnje i tako dalje”, započela je Danijela.

,,Uglavnom, poslala sam im da stave to na review i da mi vrate nazad objave. Vratili su mi nazad, ali su me kaznili s tim da ne mogu uopće ići na live. Sad sam poslala i tamo poruku da vidim što je s tim, ali mislim to je totalni sh*t. Vratiš mi nazad postove jer shvatiš da si pogriješio i onda me je**š s Instagramom i s liveom. Evo nemam pojma što da radim, zato ne može biti livea i nemam pojma koliko dugo ga neće biti..”, podijelila je.

,,Evo, taj Instagram je totalno idiotski. On mene blokira a nemam ništa eksplicitnog sadržaja, niti se slikam gola, na nesreću nekih…a ima gomilu žena koje se skidaju gole i njima ništa, one su okej, one ne krše nikakva prava. Ali eto ja, poljoprivrednica, majka, kraljica, eto ja sam problem“, zaključila je na svoj humorističan način situaciju, a potom pratiteljima pokazala čime se danas bavi u svom vrtu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter