poznati glazbeni par

Mrle i Ivanka Mazurkijević otkrili kako su se upoznali

| Autor: Novi list
(Snimio Romano Grozić)

(Snimio Romano Grozić)


Poznati glazbeni par – Damir Martinović, poznatiji kao Mrle, te Ivanka Mazurkijević – gostovali su u najnovijoj epizodi dječje emisije “Velika pitanja malih ljudi” na bravo! KIDS radiju. Iako su njih dvoje zajedno već dugi niz godina, odgovor na jedno pitanje iznenadilo je mnoge.

“Tko se prije zaljubio?”, glasilo je pitanje.

,,Ivanka me počela proganjati, i shvatio sam da se zaljubila u mene, pa sam joj slao poruke, dogovarali smo se kada ćemo se naći”, rekao je Mrle, a Ivanka dodala: ,,Nije točno! Rekla sam mu da je izvrsna glazba koju je napravio, a on je shvatio da sam ja njemu rekla da je on izvrstan!”

Naposljetku su se, ipak, složili da oboje imaju svoju verziju priče, ali su u ljubavi obje verzije istinite.

Osim toga, razgovarali su i o nekim svakodnevnim navikama, pa je tako Mrle priznao da više voli kuhati, dok Ivanka obično pere posuđe. 

Malena voditeljica Maša ih je pitala i što par voli raditi po kiši, na što je Mrle odgovorio: ,,Plesati! Kao mali Kišni razdraganci, klizimo po listovima kada kiša padne!”

,,Meni je najdraže gledati kad Mrle izađe po kiši u gumenim čizmama i kabanici, izgleda kao pravi Kišni razdraganac!”, nadovezala se Ivanka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter