nakon kemoterapije

Kate Middleton danas se prvi puta pojavila u javnosti

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Kate Middleton se pojavila u javnosti prvi put otkako je objavila da je završila kemoterapiju.

Princeza od Walesa uočena je kako sa svojim suprugom princom Williamom i ostalim članovima kraljevske obitelji prisustvuje službi u crkvi Crathie Kirk u blizini dvorca Balmoral u Škotskoj u nedjelju, 22. rujna.

Na fotografijama koje su objavile britanske novine The Sun, Kate se kratko osmjehnula dok je sjedila na suvozačkom sjedalu automobila pokraj Williama, koji je vozio.

Princeza je nosila tamnozeleni šešir širokog oboda s perjem sa strane i smeđi karirani kaput od tartana, dok je William za tu prigodu odjenuo tamno odijelo. 

Kralj Charles i kraljica Camilla također su fotografirani kako putuju do crkve u odvojenim automobilima.

Njezino prisustvovanje crkvi označava Kateino prvo pojavljivanje otkako je ranije ovog mjeseca objavila da je završila s kemoterapijom, o kojoj je prvi put otkrila u ožujku, u isto vrijeme kada je objavila svoju dijagnozu raka.

U emotivnoj video poruci objavljenoj 9. rujna, Kate je podijelila da je završila liječenje raka dok je snimljena s princem Williamom i njihovotroje djece, princom Georgeom (11), princezom Charlotte (9) i princem Louisom (6). 

Princeza je rekla da je “olakšanje” što je završila s liječenjem, nastavljajući u snimci: ,,Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznatu cestu.”

,,Putovanje raka je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, posebno za one koji su vam najbliži… ovaj je period prije svega podsjetilo Williama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen.”

Kate je također dodala da “čini sve što može da se izliječi od raka” i da će se vratiti na posao “u nadolazećim mjesecima kada budem mogla”.

17. rujna objavljeno je da se princeza doistavratila na posao. Prema Court Circularu, službenom zapisu o aktivnostima kraljevske obitelji, Kate se sastala s članovima tima svog Centra za rano djetinjstvo i osobljem palače Kensington u dvorcu Windsor o svom projektu ranog djetinjstva, piše The Telegraph .

U međuvremenu, posjet crkvi princa i princeze od Walesa u Škotskoj dolazi nakon što je princ William viđen na događaju u Aberdeenu u Škotskoj 19. rujna, gdje se susreo s ljudima koji rade na okončanju beskućništva u tom području.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter