POTPUNO ZALJUBLJEN

Travis Kelce otkrio trenutak kada je znao da se počeo "stvarno zaljubljivati" u Taylor Swift

| Autor: M. Č.
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


NFL igrač Travis Kelce otkrio je u kojem je trenutku sa sigurnošću znao da se počeo ‘stvarno zaljubljivati’ u pop senzaciju Taylor Swift. Govoreći u najnovijoj epizodi Barstool Sportsovog podcasta "Bussin’ With The Boys", igrač Kansas City Chiefsa prisjetio se tog odlučujućeg trenutka.

Pričajući o tome kako Swift "razumije situacije" poput pobjede njegove momčadi na Super Bowlu 2024., Kelce je podijelio: "Ona je vrlo samosvjesna. I mislim da sam se zbog toga stvarno počeo zaljubljivati u nju, zbog toga koliko je iskrena u društvu prijatelja i obitelji. Stvari mogu postati lude za nekoga s toliko pažnje…a ona to drži tako opušteno i tako kul."

Kelce se prisjetio kako Swift nije željela puno pažnje, u smislu stvari poput osiguranja, kada je prvi put javno prisustvovala utakmici Chiefsa protiv Chicago Bearsa 24. rujna 2023. "Stvarno me osvojila s tim", rekao je sportaš, navodeći da je Swift željela "biti oko obitelji i prijatelja, i doživjeti to s svima," odlučivši samo ući na glavna vrata.

Kasnije u intervjuu, Kelce je rekao da mu nitko nije stvarao "probleme" u svlačionici kada su počele glasine o vezi u rujnu 2023. Prisjetimo se, par je potvrdio svoju romansu u listopadu 2023. godine kada su izašli držeći se za ruke na after partyju Saturday Night Live-a.

"Nitko nije znao što se događa, [bilo je] stvarno sve posvuda. Mislim da smo to, koliko smo mogli, držali između nas," rekao je, te dodao: "Ali kada je došla na utakmicu, očito je sve postalo javno."

Priznao je da želi "držati stvari privatnima," ali "u isto vrijeme, nisam ovdje da nešto skrivam…to je moja djevojka, to je moja dama," i da je "ponosan na to."

Inače, Swift i Kelce ponovno su dospjeli u mnoge medije tijekom vikenda, nakon što je NFL zvijezda debitirala na njenoj "The Eras" turneji tijekom trećeg showa na stadionu Wembley u Londonu. Kelce je iznenadio obožavatelje pridruživši se Swift tijekom njene promjene outfita za "I Can Do It With a Broken Heart".

Kelce je zamijenio plesača koji obično nosi Swift na pozornici tijekom tog segmenta, smiješeći se dok je nježno spuštao pjevačicu na crveni kauč usred pozornice. Par je proslavio veliki nastup odlaskom u londonski Chiltern Firehouse, gdje su fotografirani u sličnim modnim kombinacijama. Ostali su na popularnom mjestu do oko 4 ujutro po lokalnom vremenu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum