neobičan brak

Dopušta svom suprugu da spava s drugim ženama, uz jedan uvjet

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Valentino i Emily su u neobičnom braku u kojem Emily dopušta svom suprugu seks s drugim ženama jer smatra da Valentino treba imati slobodu raditi što želi, ali je njoj samo bitno da ona to zna.

"Kao muški zabavljač, vaše tijelo stvara novac", kaže Valentino. No, sindikat je od početka imao pomalo nekonvencionalan dogovor. "On spava s drugim ženama", rekla je Emily.

Emily svom suprugu svake nedjelje priprema hranu i pere njegovu odjeću za nadolazeći tjedan. Također, Valentino posjećuje i teretanu u kojoj vježba pet puta tjedno kako bi ostao u formi, prenosi net.hr.

"Ljudi ne razumiju zašto mu vjerujem. Od početka naše veze, Valentino je bio na turneji, on ima slobodu da radi što god, samo neka mi kaže o tome. Ja ne očekujem da neće imati seks ni s kim. Nema tajni, tako da mi nitko nikada neće moći doći i reći išta o njemu što već ne znam", objasnila je Emily.

Iako dobivaju komentare poput "odvratni ste", par ipak ne dopušta da ih tako što dotakne. Valentino im je jednom čak uzvratio pljeskom. "Zabavljam se s komentarima. Komentari me ne zanimaju i pustit ću hejtere da me blokiraju jer mogu ovo raditi cijeli dan. Imam vremena", rekao je Valentino.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter