NOVA SANACIJA ASFALTA

Od danas do iduće subote zatvara se Jeretova ulica na Stoji, AUTOBUSI OPET VOZE OBILAZNO

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
Od danas obnova asfalta u Jeretovoj ulici

Od danas obnova asfalta u Jeretovoj ulici


Danas se za promet, zbog sanacije kolnika, zatvara Jeretova ulica na Stoji, od kućnog broja 21 do broja 37, a radovi će prema planu potrajati do iduće subote, 22. veljače. Radi se o dionici koja se proteže od zgrade nakon marketa do kraja Mornaričkog groblja.

Dio na kojem se izvode radovi bit će zatvoren za sav promet, osim za vozila gradilišta i stanara na trasi. Predviđeni su i obilazni pravci preko Ulice sv. Polikarpa i Ulice Agnana te preko Ulice Veruda, Brijunske i Ljudevita Posavskog. Izmijenjene su i autobusne linije te određena privremena stajališta.

Kako obavještavaju iz Pulaprometa, od danas u 8 sati autobusi na linijama 1, 4, 4a i 6 nakon Mornaričke crkve skretat će udesno prema Ulici sv. Polikarpa i potom lijevo prema Ulici Stoja. Istu trasu koristit će i u suprotnom smjeru. Zamjenska stajališta bit će označena u Ulici Agnana, prema cementari, i u Ljudevita Posavskog, na usponu iz Ulice sv. Polikarpa. Ovakav prometni režim trajat će do okončanja radova, poručuju iz Pulaprometa.

Redovno održavanje izvodi Cesta iz Pule, a uz sanaciju asfalta, izgradit će i rampu za osobe s poteškoćama u kretanju te obnoviti pješačke prijelaze. Istovremeno će poduzeće Pragrande sanirati dio sanitarne odvodnje u dužini od oko 30 metara.

Koncem studenog prošle godine, podsjetimo, pokrenuta je sanacija Bečke ulice na prilazu Jeretovoj, zbog čega se promet do Nove godine odvijao ulicama sv. Polikarpa i Ljudevita Posavskog. I tada su gradski autobusi za Stoju vozili obilaznim pravcima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter