Biti će to dvostruka promocija - predstavit će se dva nova burgera, Vege i Istriano, te će Mate Janković u Istri prvi put predstaviti craft pivo Papak koji je razvio u suradnji s Varionicom
Nije svaki dan da se vrhunski masterchef okuša u street foodu, a upravo si je taj zadatak postavio masterchef Denis Zembo. Nakon testiranja publike na nedavno održanom Gastro Buzz Festivalu, proslavljeni je kuhar dobio zeleno svjetlo za otvaranje street fooda koji će se dogoditi u četvrtak na terasi pored hotela Amfitetar.
Poznata imena
Otvorenju u 19.30 sati prisustvovat će poznata imena domaće gastro-scene, a poseban gost je chef Mate Janković koji će sa Zembom uživo pripremati burger na velikom Green Egg Roštilju. Pod Zembie’s brendom je i 69 by Medo, Burger poseban zbog glavne namirnice - junećeg jezika. Recepturu potpisuje Ivan Medić, najbolji amaterski chef i pobjednik popularnog showa "Kuhan i Pečen" koji je s ovim burgerom debitirao na nedavnom gastro-festivalu.
No, bit će to dvostruka promocija - predstavit će se dva nova burgera, Vege i Istriano, te će Mate Janković u Istri prvi puta predstaviti craft pivo Papak koji je razvio u suradnji s Varionicom.
Osim standardne ponude Zembie’s street fooda (burgeri, tortilje, slastice…) koja će u povodu otvorenja biti na deset posto popusta, Mate Janković je pripremio i poseban meni (plata burger/plata tortilja + pivo Papak, za 120 kuna). Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Sword uz pratnju violine.
Vrhunska ponuda
Koncept Zembie’s street fooda je ponuditi vrhunsku gastro- ponudu po pristupačnim cijenama, koja se za burgere kreću od 35 do 70 kuna. A ponudu upotpunjuju i tortilje, salate, Karuba sladoled, kokteli, prirodni sokovi i umaci.
Radno vrijeme je svakim danom, od 11-23 sati, a u ponudi su i marende, čija je dostava za uži centar Pule besplatna.