publika ne zaboravlja kvalitetnu glazbu

LUDE SEDAMDESETE uz Abbu na Rabac Open Airu


Nakon izvrsnog prošlotjednog nastupa benda Sultans of Swing, Dire Straits Tribute Benda, još jedan tribute bend je sinoć oduševio na rabačkoj pozornici Sundance Beach Cluba. Abba Tribute Bend je podsjetio publiku na lude sedamdesete godine prošlog stoljeća i još jednom dokazao da publika ne zaboravlja kvalitetnu glazbu.

Popularna ABBA i u 2018. godini stječe nove poklonike, uvelike zahvaljujući i filmu 'Mamma Mia! Here We Go Again', a svojim je hitovima 'Dancing Queen', 'The Winner Takes It All', 'S.O.S.' i 'Mamma Mia' sinoć rasplesala publiku koja se bendu zahvaljivala dugim aplauzima. Na koncertu koji je trajao puna dva sata bez pauze atmosfera je bila odlična. Mališani su se kupali u bazenu dok su roditelji uživali u omiljenim hitovima i pjevali uglas s curama iz benda. Posebno buran pljesak i ovacije publike pratile su izvedbe pjesama 'Super trooper' i 'I Have a Dream', a tijekom bisa je bend ponovio omiljene 'Mamma Mia' i 'Dancing Queen'. Tvrtka Velesajam, programski partner Rabac Open Aira i organizator Sundance Tribute Festivala, priprema još jedan izvrstan koncert sljedećeg petka.

Joe Cocker Tribute Band stiže 17. kolovoza kao 'šećer na kraju' jer će to biti ujedno i posljednji koncert ovog ljeta u sklopu Sundance Tribute Festivala. Rabac Open Air već u nedjelju nastavlja sa sjajnim programom kad se održava posljednje ovogodišnje izdanje Bala princeza na kojem mališane zabavljaju likovi iz popularnih crtanih filmova te princ i princeza. Mali će posjetitelji moći uživati uz mačevanje, ples, facepainting i tattoo, a na kraju nezaboravne večeri svaki će sudionik kući ponijeti poklon iznenađenja. Posjetitelje Rabac Open Aira u ponedjeljak pak očekuje još jedno kino na otvorenom kada se u parku između Valamar Sanfior Hotela i Lungomare prikazuje film 'Finding Dory' koji je nastavak megauspješnice 'Finding Nemo'. Oduševljeni će biti i djeca i odrasli jer ovaj animirani film uz zanimljivu priču donosi i neke važne životne pouke. U utorak će Rabac biti u cirkuskom raspoloženju jer lokalne stanovnike i domaće i strane turiste očekuju brojni zabavljači, hodači na štulama, akrobati i žongleri koji će ih zaintrigirati za vrhunac večeri - njihov cabaret show kod svjetionika na šetnici ispod Valamar Sanfior Hotela. Za one koji žele malo ozbiljniju zabavu, u Labinu je, kao i svakog utorka, na rasporedu Noćni razgled grada tijekom kojega svi zainteresirani mogu saznati sve zanimljivosti o povijesti starog grada uz brojne priče koje će im ispričati lokalni vodiči. (B.BIOČIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter