PULSKA BOLNICA

LABORATORIJ USKORO POČINJE S RADOM U NOVOJ BOLNICI U ZAGREBAČKOJ ULICI: Pogledajte radno vrijeme te novitete oko naručivanja, preuzimanja nalaza…

| Autor: Portal GlasIstre.hr
(Neven LAZAREVIĆ)

(Neven LAZAREVIĆ)


Od ponedjeljka, 27. siječnja, laboratorijske usluge u Općoj bolnici Pula obavljat će se na lokaciji Zagrebačke ulice, u prizemlju zgrade dijagnostike.

Radno vrijeme Laboratorija na lokaciji Zagrebačke ulice je od 7 do 15 sati.

Uzimanje uzoraka i vađenje krvi je od 7.15 do 9.30 sati, hitne laboratorijske pretrage primat će se na lokaciji Zagrebačke ulice do 14 sati radnim danom, a iza 14 sati, vikendom i praznicima hitni laboratorij obavljati će se u Odjelu za laboratorijsku dijagnostiku na lokaciji Negrijeve ulice.

Pacijenti se za vađenje krvi upisuju putem centralnog naručivanja (na lokaciji Zagrebačke i Negrijeve ulice), elektronskim putem na [email protected], fax-om 052/376-475,

Bez naručivanja primaju se trudnice, djeca (do 18. godina), invalidi i onkološki pacijenti.

Novosti u odnosu na dosadašnju praksu je da se pacijent prilikom dolaska u laboratorij prijavljuje na "redomat" gdje dobiva broj prijave koji je vidljiv na ekranu.

"Redomat" klasificira slijedeće kategorije:

1. Redovno vađenje

2. Prioritetno vađenje (uključuje djecu, trudnice, invalide, pacijente za OGTT)

3. Hitno vađenje (pacijenti s HITNIM uputnicama)

Pri preuzimanju brojeva i načinu prijema prvih će dana biti na aspolaganju tehničar u čekaonici radi pomoći pacijentima.

Nalazi se šalju elektroničkom poštom liječniku.

Osobno ih pacijent može podignuti slijedeći radni dan na šalteru Laboratorija od 11 do 14.30 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter