šok i nevjerica 

VELIKA FOTOGALERIJA / Navijačka groznica i danas "tresla" Pulu. Evo gdje se sve navijalo i kakva je bila atmosfera 

| Autor: Petra Stefanović


Nakon subotnjeg potopa na utakmici sa Španjolskom na Olympiastadionu u Berlinu, hrvatski reprezentativci danas igraju s reprezentacijom Albanije i time otvaraju drugo kolo Europskog prvenstva.

Iako je na glavnom gradskom trgu manje ljudi nego na subotnjoj utkamici, podrške ne nedostaje. Kafići na Giardinima, Portarati i Forumu su u "kockicama". 

I Pula je opet spremna za navijanje - kafići su opet "okićeni", a oni koji su televziore skinuli ponovno su ih postavili. Na Forumu se opet montirao veliki LED ekran 7x4 metara veličine, a od 14 sati na istom mjestu okupljene će zabavljati voditelj i DJ.

Rani pogodak Albanaca navijačima umjesto osmijeha na lice "izmamio" ruke na glavi u nevjerici, kao i svaki neuspješni pokušaj napada "Vatrenih", ali pljesak na izvrsnu obranu vratara Livakovića

(Snimila Petra Stefanović / Glas Istre)(Snimila Petra Stefanović / Glas Istre)

Prema procjenama, na Volksparkstadionu na samom sjeveru Njemačke očekuje se 30.000 domaćih navijača, među kojima i mnogi Istrijani, dok će većina ipak ponovno pratiti iz svojih gradova - u kafićima, restoranima, na trgovima, ili kod kuće. Ni ostatak države ne kaska - neki obrti i tvrtke rade skraćeno, kao i naši kolege iz Roze zgrade, premijer je otputovao u Hamburg, a čak i Sabor ide na "reprezentativnu stanku" od kojih sat i pol za vrijeme trajanja utakmice.

Treće kolo grupne faze u skupini B Hrvatska igra u ponedjeljak, 24. lipnja u 21 sat protiv Italije, aktualnih europskih prvaka, u Red Bull Areni u Leipzigu (bivšem "domu" reprezentativca Joška Gvardiola).

Iz Hamburga se u redakciju Glasa Istre javila i čitateljica iz Pule koja je imala sreće pratiti šokatnu utakmicu s tribina. 

(Oosbna arhiva)(Oosbna arhiva)

(Oosbna arhiva)(Oosbna arhiva)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of