brojni sudionici

Kako umjetna inteligencija utječe na naš život? Panel rasprava i predavanje u Coworking centru u Puli

| Autor: Glas Istre
(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)


"Utjecaj umjetne inteligencije na naš život" naziv je predavanja koje će se održati 20. lipnja u pulskom Coworking centru s početkom u 18 sati, a vodit će ga Kristijan Opačak iz tvrtke Infobip te panelisti Miško Tomičić Macolić, direktor Digitalne agencije Markething i GoToIstria, Dean Benazić, osnivač i direktor GTnet-a, Roberto Gobo, direktor odjela digitalizacije u Valamar Riviera, doc. dr. sc. Nikola Tanković, prodekan za poslovnu suradnju i znanost Fakulteta informatike Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Alen Jeromela, koordinator javnih parkirališta u Pula parkingu.

Umjetna inteligencija nije novost u tehnologiji, ali zadnjih nekoliko godina taj pojam je dobio novo značenje. Ovo predavanje obuhvaća temelje umjetne inteligencije s kojom se svakodnevno susrećemo ili ćemo se uskoro susretati.

Panel rasprava omogućuje uvid u razmišljanje stručnjaka i realan prikaz stanja na tržištu. Odabrani panelisti imaju višegodišnje iskustvo u korištenju alata i tehnologija koje koriste kroz svoje poslovanje, obrazovanje ali i privatne živote.

Predavanje i panel rasprava će biti interaktivni, a sudjelovanje je besplatno uz prethodnu najavu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter