aktualni javni poziv

Počelo razgledavanje prostora koje država daje u zakup. U Puli se nalaze tri, evo kada su termini

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Država u sedam gradova daje u zakup poslovne prostore, a među tim gradovima našla se i Pula. Tako se u gradu Puli može iznajmiti prostor od osamdeset kvadrata na adresi Kamenjak 3, pedeset kvadrata u Negrijevoj 37 i 10 kvadrata u Banovčevoj 8. Sva su tri prostora smještena u prizemljima uličnih zgrada.

S današnjim danom započelo je razgledavanje prostora u Zagrebu, Puntu i Splitu i traju do 14. lipnja. U Puli se prostor na adresi Kamenjak 3 može razgledati u četvrtak, 13. lipnja od 10.30 do 11 sati.

Istog dana, u terminu od 11.10 do 11.40 sati može se ići pogledati prostor u Negrijevoj, dok za onaj u Banovčevoj termin nije određen.

Prostor na Kamenjaku 3 se ponovno našao na javnom pozivu, a početna mjesečna neto zakupnina iznosi 955.68 eura, dok je tražena jamčevina 2.867,04 eura. Djelatnosti koje se mogu obavljati na lokaciji podrazumijevaju sve dopuštene propisima, osim pružanja usluge smještaja.

Početna zakupnina za prostor u Negrijevoj iznosi 769,34 eura, a jamčevina 2.389,02. Kao i za prethodno spomenutu lokaciju, djelatnosti se mogu obavljati sve osim one pružanja smještaja.

Za mjesečnu zakupninu u Banovčevoj treba se izdvojiti 159,77 eura, dok jamčevina iznosi 477,81. I ovdje su sve djelatnosti osim pružanja smještaja dopuštene. 

Fotografije i tlocrti prostora dostupni su na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter