kreiranje Povjerenstva za osobe s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju

U srijedu javna akcija "O nama s nama" na pulskoj tržnici

| Autor: Glas Istre
(Foto: Zelena Istra)

(Foto: Zelena Istra)


U srijedu, 5. lipnja od 10.30 do 11.30 sati kod fontane na pulskoj gradskoj tržnici održat će se javna akcija "O nama s nama".

Cilj akcije je pozvati građane na zajedničko kreiranje budućeg Povjerenstva za osobe s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju Grada Pule, odnosno prijedloga građana za Grad Pulu koji se odnose na Povjerenstvo.

Na akciji će zapjevati Leonarda Budija, a korisnici Udruge roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije počastit će sudionike pjesmom i plesom.

O prijedlozima građana za Grad porazgovarat će se s predstavnicama Grada Pule, Ivanom Sokolov, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Grada Pule te Irenom Peruško, voditeljicom Odsjeka za socijalnu skrb i zdravstvo pri navedenom Upravnom odjelu i Sonjom Grozić-Živolić, pomoćnicom pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Akciju će podržati i Rozalija Javoran, nedavno nagrađena Grbom Grada Pule zbog svojeg doprinosa kvaliteti života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, Jelena Vuković, čuvena hrvatska paraolimpijka i nositeljica brojnih rekorda iz AK-a Spektar te Melisa Osmanović, mlada književnica i najtrofejnija hrvatska boćarica s invaliditetom iz Društva distrofičara Istre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter