pulski ak spektar

Prvaci Hrvatske u paraatletskoj ligi proslavili ovogodišnji veliki uspjeh

| Autor: Jelena MILOVIĆ
(Snimila Jelena Milović)

(Snimila Jelena Milović)


U renoviranoj dvorani Atletskog kluba Spektar u Društvenom centru Rojc danas su proglašeni najbolji sportaši kluba u godini na izmaku. AK Spektar ovogodišnji je prvak Hrvatske u paraatletskoj ligi. Najboljom juniorkom kluba proglašena je Sara Marić, najbolji junior je Massimo Iveta, najbolji paraatletičar Stipo Tokić, a najbolja paraatletičarka Jelena Vuković.

(Snimila Jelena Milović)(Snimila Jelena Milović)

- Moram istaknuti Jelenu koja je motor kluba, vuče i gura te privlači sve naše sportaše. U zadnje tri godine naš je klub sa sedam narastao na 26 sportaša i mislim da to nije kraj. Očekujte da ćemo i dalje biti ovako vrijedni i dobri te da će nas biti puno više, naglasila je predsjednica i trenerica Spektra Katja Luketić.

Zahvala svima

Nagrađena Jelena Vuković, ujedno dopredsjednica kluba, zahvalila je svima koji na bilo koji način pomažu klubu.

(Snimila Jelena Milović)Župan je pehar uručio i najboljoj sportašici kluba Jeleni Vuković (Snimila Jelena Milović)

- Vi ste naše noge kad ne možemo hodati, naše ruke kad ne možemo nešto dohvatiti, uvijek uz nas. Hvala svakom sportašu koji je dao sve od sebe da ovaj pehar ove godine dođe u Pulu. Ove smo godine šest kola bili prvi, nismo popuštali i vjerujem da ćemo tako nastaviti i sljedeće godine. Imamo najbolju juniorku i juniora u Hrvatskoj te treću juniorku i rezultati su super. Hvala svim volonterima, mamama i tatama, svima koji ste nas pogurali kako bi uspješno završili 2023. godinu, nadahnuto je kazala Vuković. Sportašima je čestitao i istarski župan Boris Miletić.

(Snimila Jelena Milović)Massimo Iveta najbolji je junior (Snimila Jelena Milović)

- Čestitam na izvrsnim rezultatima i da vam odmah kažem da posebno volim doći ovdje jer je tu najbolja energija. Hvala cijeloj zajednici koja prepoznaje sport i potrebe u sport. Mi kao javni sektor moramo voditi računa o tome, ali kad ovdje vidim poduzetnike i poduzetnice, od srca im zahvaljujem na toj plemenitosti, rekao je župan Boris Miletić koji je i dodijelio trofeje najboljim sportašima. Uslijedila je dodjela plaketa i zahvalnica, a posebnu, veliku plaketu iz kluba su uručili Inner Wheel klubu, uz čiju je pomoć dvorana i renovirana. Također, brojnim prijateljima kluba, donatorima i pojedincima dodijeljene su plakete i zahvalnice za sve što su učinili i čine za ovaj klub.

Promocija dvorane

Nakon službenog dijela, uslijedila je i zajednička proslava titule Prvaka Hrvatske paraatletske lige 2023. godine. Poslije zakuske razrezana je i torta na kojoj su, simbolično, bile fotografije svih sportaša i članova kluba.

(Snimila Jelena Milović)(Snimila Jelena Milović)

Bila je ovo i odlična prilika da se promovira renovirana dvorana, koja će ubuduće pružati korisnicima - sportašima puno bolje uvjete za treniranje i postizanje njihovih, već sad odličnih, sportskih rezultata. Naime, prošle godine u paraatletskoj ligi osvojili su drugo mjesto, ali ove je godine pehar prvaka u njihovim rukama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter