boja suncokreta

Topla, zlatna nijansa koja savršeno odgovara sezoni novi je hit

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Iako smo navikli nositi trendi plave tonove uglavnom tijekom ljeta, nova hit nijansa službeno osvaja jesen 2024. – plava boja suncokreta.

Ova topla i svijetla plava boja inspirirana je prepoznatljivim cvijetom i jedan je od najpopularnijih trendova za kosu ove jeseni.

Suncokret plava ima blistav zlatnožuti ton koji odiše toplinom, često s blagim primjesama meda ili karamele.

Ova nijansa zrači bogatstvom i vedrinom, dajući kosi predivan, osunčan sjaj.

Za razliku od hladnih platinastih ili pepeljastih tonova, suncokret plava djeluje prirodnije i toplije, baš poput zlatnih latica suncokreta u punom cvatu.

Ova boja idealna je za jesen jer nije toliko svijetla kao ljetne nijanse, ali unosi toplinu i dimenziju koja će se savršeno uklopiti u sezonske promjene.

Pomaže i pri postizanju toplijeg tena, a stilisti preporučuju da sa svojim frizerom donesete fotografije kao inspiraciju i zajedno kreirate personaliziranu varijantu ove nijanse.

Ako tražite jednostavnu, nisko održivu varijantu suncokret plave, balayage tehnika je odličan izbor. Tamniji korijeni prelijevaju se u toplije krajeve, stvarajući efekt prirodnog, zdravog sjaja bez puno truda.

Za suptilan, profinjen izgled, dodajte fine angel pramenove na svoju suncokret plavu kosu. Ova tehnika donosi prirodniji efekt i naglašava plavušu na nježan način.

Ako volite toplije tonove, dodajte malo medene nijanse u svoj suncokret plavi izgled.

Ova tehnika slikanja kose unosi prirodnu lakoću i sjaj u vašu frizuru.

Za hrabrije, dublje tonove, ultra topla verzija suncokret plave odličan je izbor. Posebno dobro pristaje brinetama koje žele posvijetliti kosu, kao i plavušama koje žele malo omekšati svoj izgled tijekom jeseni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter