istaknite se u masi

Ostavite snažan dojam s ovom malom crvenom haljinom s golim leđima

| Autor: Mija Dropuljić
(Foto: Zara)

(Foto: Zara)


Kada je Coco Chanel predstavila malu crnu haljinu, svijet mode dobio je bezvremenski klasik koji svaka žena mora imati u svom ormaru. No, ako želite istupiti iz okvira klasične elegancije i unijeti dašak strasti u svoj stil, mala crvena haljina je pravi izbor za vas. 

Ovaj odvažan komad odjeće donosi sve što mala crna haljina nudi, ali s dodatkom drame, samopouzdanja i neodoljive privlačnosti.

(Foto: Zara)(Foto: Zara)

Mala crvena haljina, posebno ona s golim leđima i mašnom, nudi savršenu priliku za isticanje iz mase. Crvena boja simbolizira energiju i snagu, što je čini idealnim izborom za žene koje žele ostaviti snažan dojam. Ova haljina donosi eleganciju i svestranost, omogućujući vam da se osjećate samouvjereno i privlačno.

U aktualnoj ponudi high street brenda Zara pronašli smo upravo jedan takav model. Klasična crvena boja odmah plijeni poglede, no ovdje se prava “modna drama” odvija sprijeda – haljina ima gola leđa koja su ukrašena mašnom i kopčom. Ova haljina dolazi po cijeni od 35,95 eura.

Kako kombinirati ovu crvenu haljinu?

Za klasičnu eleganciju, možete kombinirati malu crvenu haljinu s crnim štiklama i jednostavnom crnom clutch torbicom. Suptilan zlatni nakit, poput tankih narukvica ili nježnih naušnica, dodat će sofisticiran dodir vašem izgledu. Ova kombinacija savršena je za svečane večere ili elegantne koktel zabave.

(Foto: Zara)(Foto: Zara)

Ako želite dodati malo ležernosti, mala crvena haljina može se nositi uz par bijelih tenisica i malu bijelu torbu. Ovaj kontrast između sportskog i elegantnog stila stvorit će moderni i opušteni look, idealan za dnevne izlaske ili neformalne večeri s prijateljima. Lagani džemper ili denim jakna mogu biti savršen dodatak za hladnije večeri.

Za večernji izlazak, crvena haljina može biti uparena s metalik sandalama i srebrnom torbicom. Dramatični make-up s crvenim ružem dodatno će naglasiti vašu odvažnost. Frizura poput visokog repa ili glatke punđe otkrit će leđa i mašnu, naglašavajući senzualnost haljine.

(Foto: Zara)(Foto: Zara)

Na kraju, za romantičan look, mala crvena haljina savršeno se uklapa s nude cipelama i nježnim ružičastim detaljima. Dodajte lagani šal ili bolero u svijetloj nijansi, te suptilan nakit poput bisernih naušnica. 

Mala crvena haljina s golim leđima i mašnom je neizostavan komad koji unosi živost i eleganciju u vaš ormar, pružajući vam beskrajne mogućnosti za različite modne kombinacije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter