MODNA REVIJA

FOTOGALERIJA / Glamur na Portarati: Anja Stehlik obilježila 20 godina karijere

| Autor: Vanesa Begić


Slavljenička revija kojom je pulska dizajnerica Anja Stehlik obilježila dva desetljeća modnog izričaja kao i deset godina najvećeg modnog eventa u Istri, Stehlik fashion show, upriličena je u nedjelju navečer na Portarati.

Ova je poznata pulska dizajnerica započela svoj stvaralački put još za vrijeme studiranja, kada je prije točno dvadeset godina predstavila svoju prvu kolekciju na Cro a porteru.

Bio je to presjek kolekcija, prošlost za budućnost, retrospektiva modela i kreacija kroz godine, do najnovijih modela i materijala koji su rađeni posebnim tehnikama bojanja i struktura. Ženska je publika uživala u dnevnim haljinama s posebnim detaljima, kao i u večernjim haljinama tako prikladnim i prigodnim za ljetne večeri. Naravno, predstavljen je i muški brend O'dijelo, gdje su među manekenima bili glumac Rade Radolović, kao i Teo Mikelić, ali i ''Istrin'' nogometaš Lovro Majkić, kao i Damir Kedžo, koji je i zapjevao. Ova je kreatorica jedina ženska dizajnerica muških odijela u Hrvatskoj te veli da podjednako voli kreirati i za žene i za muškarce. Posebne su aplauze izmamila prekrasna djeca, svojim spontanim, simpatičnim defileom - Tin, Leni i Zara.

Za sam kraj je u suradnji s Visualija timom prvi put u Hrvatskoj predstavljen mapping na vjenčanici kao uvod u metaverse svijet kreiranja. Potom su svi akteri ove revije, kojom je okrunjen dio stvaralaštva ove dizajnerice, uz note Queena i "Don't stop me now" prodefilirali Portaratom uz zadovoljnu publiku koja, očito, voli dašak glamura u ljetnim večerima, među brojnom, raznolikom i bogatom kulturnom ponudom

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter