KUL KOMADI

Pronašli smo modele kapa koji izgledaju toliko dobro da ćemo ih nositi cijelo ljeto

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Pokrivala za glavu imaju dugu povijest. Primjerice, u 18. stoljeću su oženjene žene morale nositi šešir svaki put kada bi napuštale svoj dom. Danas su kape i šeširi modni dodaci koji izvrsno nadopunjuju naše modne kombinacije.

No, pokrivala za glavu nisu samo modni dodatak, oni nas i štite od jakih sunčevih zraka.

Uz to su naš najbolji prijatelj kada nastupi "bad hair day".

Kao i svake godine do sada i ove postoje pojedini modeli koji uz izuzetno traženi i koji će vladati cijelo ljeto. Donosimo pregled najkul i najtrendi pokrivala za glavu.

Šilterice

Prije par godina su se na velika vrata vratile šilterice.

Nekoć smo ih smatrali samo sportskim dodatkom, no danas se šilterice nose na razne modne kombinacije i nisu rezervirale samo na casual prigode. Šilterice su u međuvremenu postale statement komad koji se nosi i uz najskuplje dizajnerske krpice. Taj trend su uočile i modne kuće koji redom imaju svoje primjerke u ponudi.

Šeširi sa širokim obodom

Ovi upečatljivi modeli šešira su izrazito ženstveni, često djeluju teatralno i izvrsno zaokružuju svaki ljetni outfit. Oni ne izgledaju samo fantastično, oni predstavljaju i odličnu zaštitu od sunca za cijelo lice i vrat.

Kaubojski šeširi

Teško je u 2024. pobjeći od kaubojskog stila. Tako smo nosili kaubojske čizme, komade ukrašene resicama, a nezaobilazan detalj su i kaubojski šeširi. Za ljeto dolaze u nešto ležernijem izdanju. Možete birati one modele napravljene od tkanine ili popularne i više klasične pletene šešire.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom