Modni klasik

Kako estetski podići kombinezon? Lako, pomoću ova 3 savjeta

| Autor: Lucija Sučić
Ilustracija

Ilustracija


Kombinezoni su odlična stvar za ljeto! Osim što su jednostavan odjevni komad, omogućuju lako dodavanje slojeva za one dane kada je hladnije te su veoma zabavni za stiliziranje.

Inače, kombinezoni su u žensku modu ušli ’40-ih godina prošlog stoljeća, a danas se često pronalaze u garderobama, pogotovo u ljetnim sekcijama.

Uz svoje utilitarno padobransko porijeklo, dan danas je to jedan od najsvestranijih i najpraktičnijih komada odjeće koji se jednostavno može nositi u svakodnevnim situacijama kao i onim svečanim prigodama.

Ako niste sigurni kako ga stilizirati, imamo tri savjeta za vas uz pomoć kojih ćete ga podići na višu razinu i izgledati baš chic!

#1 Usredotočite se na svoje potrebe

Kada je bilo koja odjeća u pitanju, pa tako i kombinezon, vrlo je važno da se u njemu osjećate dobro i da pronađete onaj u kojem ćete izgledati točno kako želite. Bilo da je to naglasak na struku ili pak opušteniji kroj, najbolje ćete izgledati u onome u čemu se najbolje i osjećate.

View this post on Instagram

A post shared by Lilly Style (@lillydemello)

#2 Modni dodaci su vaši najbolji prijatelji

Kombinezon je odjevna priča za sebe te u taj komad kao takav nema previše intervencije.

Međutim, idealan je za vizualno ga podići komadom nakita, torbicom ili pak fora šalom i parom sunčanih naočala. Također, sjajno će ići i na potpetice!

Uglavnom, fokusirajte se na sve ostalo, a kombinezon će sve više dolaziti do izražaja.

#3 Ne zaboravite na slojeve

Kada nemate ideje što biste s kombinezonom, razmišljajte jednostavno – uparen s običnom bijelom majicom izgledati će sjajno, a isto tako ispod njega možete nositi košulju koja će dati jedan fora zaokret.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini