znaju s novcem

Ovo su najštedljiviji horoskopski znakovi. Uvijek imaju "skriveni štek"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Svatko od nas ima svoje male financijske "navike". Neki jednostavno ne mogu odoljeti trošenju novca na sitnice koje ih usrećuju, dok bi drugi vjerojatno zavezali svoj novčanik lancem i sakrili ga ispod madraca da ne bi slučajno potrošili koji cent previše, piše Index.hr. Iako nije sve crno-bijelo, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su stekli reputaciju škrtaca. Evo zašto su takvi.

Jarac

Kralj planiranja i organizacije, Jarac, s razlogom je na vrhu liste. Ovaj zemljani znak voli sigurnost – osobito financijsku. Za Jarce svaka je kuna uložena u budućnost. Umjesto spontanih kupnji ili nepotrebnih izdataka, oni će radije uložiti u dionice, štednju ili novi poslovni plan.

Djevica

Djevica voli računati. Za svaku kupovinu ovaj znak detaljno proučava ponudu, uspoređuje cijene, gleda recenzije i traži akcije. Djevice nisu škrtice u pravom smislu riječi, već jednostavno vole dobiti maksimum za svoj novac. No, ako je nešto skupo a nema praktičnu vrijednost, zaboravite – Djevica će odmah odbiti tu ideju i mirno nastaviti štedjeti.

Bik

Bikovi vole udobnost, ali još više vole znati da imaju nešto "za crne dane". Ovaj znak poznat je po svojoj tvrdoglavosti, a kad se radi o financijama, Bikovi neće lako popustiti. Njihov bankovni račun često je svetinja, a svaka nepotrebna potrošnja shvaća se kao napad na njihovu stabilnost. No, ako već troše, Bikovi će investirati u nešto trajno – kvalitetne komade namještaja, finu hranu ili luksuzne proizvode. No, nemojte očekivati da će te stvari tako lako dijeliti.

Škorpion

Škorpioni su misteriozni po prirodi, a to se odnosi i na njihov pristup novcu. Nitko zapravo ne zna koliko Škorpion ima na računu jer oni o tome ne govore. Oni su majstori skrivenih financijskih rezervi - škrti prema drugima, ali s razlogom. Škorpioni će uvijek imati skrivenu zalihu u slučaju nužde, ali nisu skloni rasipanju novca na druge ljude.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter