financijske nevolje

Ovi znakovi će u listopadu morati poprilično stegnuti remen

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Dok neki znakovi zodijaka uživaju u jesenskim bojama, mirisu kestena i toplog čaja, drugi će se, nažalost, suočiti s financijskim problemima. Dok lišće pada, neki bankovni računi doći će do opasno niskih razina. Ako se prepoznate u jednom od ova dva znaka, možda je vrijeme da pripazite na potrošnju jer vas listopad, nažalost, neće maziti u financijskom smislu. Index doznaje tko će morati brojati svaki cent.

Lav

Lavovi su poznati po tome što vole živjeti na visokoj nozi. Dok ostali znakovi kupuju praktične jakne za jesen, Lav će odabrati dizajnerski kaput s krznenim detaljima. Nažalost, listopad donosi hladan tuš u njihov financijski svijet. Lavovima je teško reći "ne" luksuzu, što znači da će se njihovi impulzivni troškovi – od fancy večera do online shopping ludila – brzo gomilati.

Kada Lav konačno shvati da mu je bankovni račun tanji od jesenskog povjetarca, moglo bi biti prekasno. Unatoč financijskim problemima, Lav će i dalje nastojati zadržati dojam kraljevske veličine, makar jedva spajao kraj s krajem.

Strijelac

Strijelci su ljubitelji slobode, avantura i spontanih odluka, ali sloboda, nažalost, nije besplatna. U listopadu će ovaj pustolovni znak osjetiti kako se financijska sloboda sve više steže. Putovanja, izlasci i spontanost Strijelčevi su osnovni sastojci života, no upravo će se ti mali "užici" zbrojiti i dovesti do toga da Strijelac, krajem mjeseca, broji sitniš za kavu.

Strijelci će možda početi listopad s optimizmom, misleći kako će sve nekako ispasti u redu, no već sredinom mjeseca shvatit će da nije mudro živjeti u trenutku kad kreditne kartice gore. No, ne brinite – Strijelac će ipak nekako pronaći način da se izvuče iz svake financijske avanture, makar na rubu bankrota.

Dok će neki znakovi s lakoćom ploviti financijskim vodama ovog listopada, Lavovi i Strijelci trebali bi pripaziti na svoje troškove. Zvijezde ih ne zovu na štednju, ali možda bi bilo pametno barem malo pripaziti – jer kraj mjeseca mogao bi donijeti nekoliko hladnih, neplaniranih iznenađenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter