tri znaka

Evo po čemu možete znati da vas netko uistinu voli

| Autor: Lucija Sučić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Ima onih osoba u životu koji će bez problema izreći riječi “volim te” ili nekako drugačije verbalno iskazati svoje osjećaje prema vama, dok ima onih kojima riječi nisu jača strana, ali će zato pronaći neke druge načine kako bi vam malim znakovima pokazali koliko im zapravo značite.

U nastavku pišemo o nekoliko znakova koji ukazuju na to da vas netko stvarno voli imati u svom životu!

1. Pažnja do najmanje sitnice

Kad vas netko jako voli imati u blizini, tada često ta osoba želi znati sve o vama, do najmanjih detalja.

Kada govorite, pažljivo vas sluša i čini se kao da ništa i nitko drugi oko vas ne postoji. Često se tu nađe i pokoje potpitanje što je još jedan znak da nekoga stvarno zanima ono o čemu pričate, a baš zato što vas toliko pozorno sluša, zaista im je stalo čuti točno ono što mislite.

Ilustracija (Pexels)Ilustracija (Pexels)

2. Vaše mane su u redu

Još jedan znak afekcije je taj što vam neće zamjerati pogreške iz vaše prošlosti, a ako vas bilo što muči, tu su da vas poslušaju bez osude.

Jednostavno, ljudi koji vas zaista vole prihvaćaju vas točno onakvima kakvi jeste te od vas ne očekuje ništa manje, kamoli kojekakav plastični perfekcionizam.

Ilustracija (Pexels)Ilustracija (Pexels)

3. Vaši uspjesi su i njihova sreća

Osobe koje vas bezuvjetno vole tu su za vas u teškim, ali i onim sretnim trenucima. Od njih ćete doživjeti ljubomoru ili toksičnu kompetitivnost, već će “otvarati šampanjac” i za najmanje pobjede.

Ilustracija (Pexels)Ilustracija (Pexels)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter