lako kreću dalje...

Ovi horoskopski znakovi se ne boje prekida. Ostavit će vas bez da trepnu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Nije svaka veza vrijedna spašavanja, a prekidi su neizbježan dio ljubavnog života. Dok se neki ljudi trude spasiti vezu pod svaku cijenu, drugima nije teško reći "zbogom" i krenuti dalje. piše Index.hr. Prekid može biti bolan, ali za ove pojedince brzi kraj ponekad je bolji od dugotrajnog mučenja zbog veze koja više ne funkcionira. Oni se ne boje prekida jer znaju da je nužan za njihovu sreću. Evo u kojim se horoskopskim znakovima obično rađaju takvi ljudi.

Ovan

Ovnove karakterizira njihova impulzivnost i direktnost. Kada shvate da veza ne ide u smjeru kojem su se nadali, ne oklijevaju i brzo donose odluku o prekidu. Oni ne vole gubiti vrijeme na odnose koji nemaju budućnost, a njihova hrabrost omogućuje im da prekinu bez oklijevanja.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti, ali i po tome što brzo mijenjaju mišljenje. Kada im u vezi postane dosadno ili osjete da im nedostaje uzbuđenja, mogu brzo odlučiti otići. Za njih su emotivne promjene prirodan dio života, pa se ne boje suočavanja s novim početkom.

Strijelac

Strijelci vole svoju slobodu i ne podnose osjećaj zatočenosti u vezi. Kada osjete da ih partner guši ili da veza stagnira, brzo će se odlučiti na prekid. Oni traže avanturu i stalno se kreću naprijed pa se ne boje napustiti odnos koji im ne donosi ono što žele.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter