HOROSKOP ZA SRPANJ

Stiže nam val ljetne tuge uz dosta kaosa, a nekima i – ljubavi

| Autor: Sanda Milinković
(Foto: Life Graphics)

(Foto: Life Graphics)


Ljeto je u punom jeku, a  mjesečni horoskop za srpanj za svaki horoskopski znak počinje u emocionalnom naletu sezone Rakova. Sa suncem u ovom osjetljivom vodenom znaku, svačija su srca malo mekša, pa je važno djelovati s malo dodatnog suosjećanja i brige—posebno s obzirom na sve kozmičke akcije koje se događaju u prvom tjednu srpnja.

Sezona retrogradnosti se pojačava jer se iluzorni Neptun počinje okretati 2. srpnja, šaljući nas na kolektivni pregled svih fantazija koje se u zadnje vrijeme vrte u našim glavama.

Merkur ulazi u blještavi vatreni znak Lava samo sat vremena kasnije, stoga budite spremni izraziti se sa više samopouzdanja. Neposredno prije nego što zaljubljena Venera uđe u blistavog Lava 11. srpnja, poslat će prekrasan poljubac sanjivom Neptunu, donoseći u ljubavne odnose osjećaj fantazije i romantike.

Sredinom mjeseca, Mars se susreće sa šokantnim Uranom u Biku 16. srpnja, mameći sve da djeluju prema svojim kaotičnim impulsima.

Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da prodrmate stvari i izađete iz svoje zone udobnosti, ali razmislite prije nego što nešto učinite.

Govoreći o Marsu, on će ući u užurbane Blizance 20. srpnja, dajući svima da se pozabave milijunom stvari odjednom.

Drugi ovogodišnji uzastopni puni Mjesec u Jarcu dolazi 21. srpnja, pa je sada vrijeme da nadogradite sve namjere koje ste postavili za ljeto i ostvarite neke ciljeve.

Ovo označava završetak sezone Rakova jer sunce sljedećeg dana ulazi u veselog i samouvjerenog Lava. Toplina sezone vatrenog Lava izvlači nas iz zajedničkih oklopa rakova, nadahnjujući nas da se malo zabavimo na suncu.

25. srpnja, brbljavi Merkur ulazi u promišljeni i detaljima orijentirani znak Djevice, dajući našim umovima oštrinu. Mjesec završava retrogradnim stacioniranjem osjetljivog kometa Hiron 29. srpnja, što nam može pomoći da pronađemo spas nakon nedavnih poteškoća, piše Stylecaster.

OVAN

Nježne vibracije sezone Rakova obično ističu vašu nježniju stranu, ali i vaš horoskop za srpanj nudi jednaku količinu uzbuđenja—pa budite spremni  baciti se u akciju! Mladi mjesec 5. srpnja dolazi blizu kuće, pa je odlično vrijeme za povezivanje s obitelji ili fokusiranje na brigu o svojim emocijama.

I brbljavi Merkur i planet ljubavnika Venera počinju osvjetljavati vašu nadahnutu i strašću potaknutu petu kuću tijekom prve trećine mjeseca, tako da ćete imati mnogo prilika da izrazite svoju umjetničku stranu ili se priklonite nekim ljetnim ljubavnim vezama.

Vaš kozmički vladar Mars se sudara s Uranom koji voli kaos u vašem sektoru financija sredinom mjeseca, stoga izbjegavajte poteze visokog rizika kada je u pitanju novac, čak i ako to zvuči kao dobra ideja u ovom trenutku.

Nakon što Mars uđe u vašu komunikacijsku zonu 20. srpnja, imat ćete puno energije za druženje i provođenje kreativnih ideja. Puni Mjesec sljedećeg će dana imati nešto “za reći” po pitanju vaše karijere pa je vrijeme da se veliki projekt dovede do kraja.

Sunce ulazi u svog vatrenog znaka Lava 22. srpnja, donoseći zabavnu promjenu ritma!

BIK

S aktivnim Marsom u vašem znaku prvih nekoliko tjedana u mjesecu, vaš horoskop za srpanj  prepun je akcije. Mladi Mjesec 5. srpnja otvara vaše srce svim vrstama smislenih novih društvenih veza, pa je sjajno vrijeme da započnete razgovor o nečemu o čemu ste čeznuli razgovarati.

Nepredvidive vibracije iskočit će sredinom mjeseca jer se impulzivni Mars spaja s ekscentričnim Uranom u vašem znaku. Poznati ste po svom postojanom i pouzdanom pristupu, ali možda sada pomalo razbijate taj kalup.

Ponekad je dobro prošetati divljom stranom – ljude drži na oprezu!

Produktivan pun Mjesec 21. srpnja održavat će onu slobodoumnu iskru u vama još neko vrijeme, jer će vas tjerati da prigrlite svoje više težnje i otresete se starih paradigmi koje su vas možda kočile.

Ipak, sva bi vas ta avantura mogla umoriti do kraja mjeseca pa kad sezona Lava počne 22. srpnja, počnite paziti na sve što se događa u vašem obiteljskom životu.

Bavite se nekim poslovima, pozovite članove svoje obitelji i pronađite kvalitetno vrijeme za opuštanje tijekom ovih ljetnih vrućina.

BLIZANAC

Vaš kozmički vladar Merkur pogađa najbrbljaviju zonu vaše karte prvim danom srpnja tako da vaš horoskop za ovaj mjesec obećava puno prilika za povezivanje s ljudima oko vas.

Mladi Mjesec 5. srpnja odlično je vrijeme da poboljšate svoju financijsku situaciju. Napravite ljetni proračun da biste mogli izdvojiti malo više novca za stvari do kojih vam je stalo.

Merkur će biti u harmoniji sa sretnim Jupiterom u vašem znaku nekoliko dana kasnije, otvarajući vrata puno značajnih razgovora i svježih filozofskih ideja.

Radujte se velikom porastu fizičke energije i motivacije koji dolazi 20. srpnja kada užareni Mars ulazi u vaš znak. Sljedećih mjesec i pol dana  je fantastično vrijeme za postizanje vaših ciljeva i poduzimanje odlučnih radnji.

Pun Mjesec sljedećeg dana vodi vas na duboko putovanje do vaših unutarnjih osjećaja, pa otpustite zamjerke ili emocionalne veze koje vas muče.

Sezona Lava podiže vaše samopouzdanje u komunikaciji i omogućuje vam da zablistate u društvu (čak i više nego što već činite!), stoga iskoristite ovu društvenu i zabavnu energiju do kraja mjeseca.

RAK

Sunce ovog mjeseca sja u vašem znaku, pa vaš horoskop za srpanj pršti obiljem, romantikom i novim prilikama. Stvari počinju na visokoj razini s prekrasnim mladim mjesecom u vašem znaku 5. srpnja, donoseći priliku da postavite neke snažne i iskrene namjere oko svojih najsmislenijih ciljeva.

Planet ljubavi Venera u vašem znaku bit će u harmoniji s poslovnim Saturnom, nadahnjujući vas da se posvetite stvarima koje istinski cijenite.

Sanjivi Neptun šalje poljubac Veneri 11. srpnja, prožimajući vašu auru neodoljivom ružičastom izmaglicom i rasvjetljujući vašu maštu.

Učinite nešto kreativno ili romantično ovaj tjedan.

Govoreći o romantici, pun Mjesec 21. srpnja izlazi u vašoj zoni veze, nadahnjujući vas da vizualizirate svoju ljubavnu budućnost i shvatite kako realno utrti put do nje.

Taj mjesec završava vašu rođendansku sezonu, a kada sezona Lava krene u pogon, bit ćete spremni dovesti svoje financije u red i uključiti se u način razmišljanja koji je više usmjeren na obilje.

Dopustite si uživati ??u finijim stvarima u životu i prepustite se svim senzualnim užicima koje ljeto nudi.

LAV

Bliži se sezona vaših rođendana pa dok sezona Rakova možda donosi sporiju i pospaniju atmosferu, vaš horoskop za srpanj stvara mnoštvo uzbudljivih trenutaka.

Dobit ćete trenutni poticaj mentalne energije 2. srpnja, kada brbljavi planet Merkur uđe u vaš znak. Stvarate puno ideja i imate puno toga za reći o njima, pa zato – recite!

Mladi Mjesec 5. srpnja duhovan je i nostalgičan, savršen da provedete neko vrijeme sami da razmislite o stvarima i uskladite se sa svojim srcem.

Nekoliko dana kasnije, Merkur u vašem znaku vibrira sa sretnim Jupiterom, obasipajući vas raznim vrstama uzbudljivih vizija za budućnost.

Kako se približavate sredinom mjeseca, tako vaša aura postaje magnetski preinačena zahvaljujući Veneri koja ulazi u vaš znak 11. srpnja.

Još vam nije rođendan, ali sigurno možete privući što god želite!

Pun Mjesec 21. srpnja savršeno je vrijeme da uklonite nered iz svog rasporeda i odbacite sve loše navike da biste napravili mjesta za rast, jer sezona Lava počinje već sljedeći dan.

Vrijeme je za zabavu! Do kraja mjeseca, sunce u vašem znaku aspektira s intenzivnim Plutonom pa pokušajte pronaći ravnotežu između poduzimanja radnji prema svom putu i prepuštanja planovima svemira, piše Stylecaster.

DJEVICA

U sezoni Rakova žudite za društvenim vezama i suradnjom, ali vaš horoskop za srpanj  obećava obilje akcije i na području karijere, romantike i duhovnosti koja dobiva poticaj gotovo odmah, kako vaš vladajući planet Merkur pogađa vašu introspektivnu dvanaestu kuću 2. srpnja.

Vaša intuicija bit će vam supermoć u sljedećih nekoliko tjedana, a sigurno će vam dobro doći pod mističnim vibracijama mladog Mjeseca  5. srpnja.

Učinite nešto vrijedno za svoju zajednicu ili budite malo ranjivi i ponovno pokrenite grupni chat prijatelja kako biste mogli uskladiti neke planove.

Možda ćete sredinom mjeseca osjetiti potrebu da napravite neočekivani potez ili promijenite svoj način razmišljanja, stoga nastavite s tim.

Promjena može biti dobra stvar, a vi ste otvoreniji nego što ljudi misle!

Nakon što motivirajući Mars 20. srpnja stigne u vaš sektor karijere, vrijeme je za početak kad su u pitanju profesionalni ciljevi i poslovni projekti.

Idite za onim što želite i iskoristite ovaj poticaj energije da napredujete. Inspiracija također teče i sada, a pun Mjesec sljedećeg dana pomaže za postizanje produktivnog napretka prema svim strastvenim projektima—uključujući romantične izglede.

Mjesec završava brbljavim Merkurom koji se vraća kući u vaš znak 25. srpnja.

Jasno razmišljanje prevladava, stoga upotrijebite svoju oštru mentalnu energiju da napravite neke besprijekorne ljetne planove.

VAGA

Sezona Raka vas tjera da uložite svoje srce u karijeru, ali vaš horoskop za srpanj obećava dovoljno vremena da i vi ponovno navučete svoja društvena krila poput leptira.

Odmah ćete osjetiti želju da odlepršate na neke zabave ili društvene događaje jer brbljavi Merkur pogađa vašu zonu prijateljstva 2. srpnja.

Mladi mjesec 5. srpnja prebacuje vaš fokus natrag na pitanja karijere, dajući vam priliku za neke značajne poteze ili pokretanje posebnog projekta.

Manje od tjedan dana kasnije, vaš kozmički vladar Venera pridružuje se Merkuru u vašoj jedanaestoj kući usmjerenoj na suradnju, tako da je sjajno vrijeme za umrežavanje ili okupljanje novih grupa prijatelja.

Profesionalni ciljevi dominirali su većim dijelom vašeg vremena prošlog mjeseca, ali pun Mjesec 21. srpnja vraća vas u kontakt s vašim obavezama kod kuće, dajući vam priliku da se pobrinete za sve dugotrajne poslove.

Proslavite zabavu i živahnu energiju sezone Lavova sljedećeg dana izlaskom sa svojom ekipom i zabavite se!

Krajem mjeseca u zraku je sudbonosna i magična energija, pa biste mogli uspostaviti neke stvarno posebne veze ako se izložite tome.

ŠKORPION

Horoskop za srpanj otvara vaše srce i um za nove avanture, dajući vam priliku da udahnete život svojim ljetnim ciljevima i šire.

Profesionalni planovi počinju sjedati na svoje mjesto, jer mentalni planet Merkur 2. srpnja pogađa vaš sektor karijere, donoseći više povezanosti, komunikacije i ideja na poslu.

Mladi mjesec nekoliko dana kasnije dovodi vas u kontakt s vašim interesima višeg uma, pa je vrijeme idealno da se prijavite na tečaj ili uzmete knjigu iz knjižnice da biste proširili svoje znanje o nečemu.

Pripremite se za iznenadne preokrete u odnosima sredinom mjeseca jer vaš vladajući planet Mars udružuje snage s nepredvidivim Uranom u vašoj zoni partnerstva.

Možda želite donijeti impulzivnu odluku da promijenite dinamiku s nekim (što bi mogla biti dobra ideja!),  ali učinite to pažljivo.

20. srpnja motivirajući Mars počinje vas tjerati da postavljate jače granice i odsiječete situacije koje vam crpe energiju.

Pun Mjesec sljedećeg dana izlazi zajedno s posebnim aspektom između Marsa i vašeg kozmičkog suvladara Plutona, stoga budite spremni poduzeti akciju u vezi s bilo kojom emocionalnom istinom koja ispliva na površinu, piše Stylecaster.

A kada sezona Lavova započne 22. srpnja, vaš poslovni život ponovno zauzima središnje mjesto, stoga pojačajte svoju igru ??samopouzdanja i budite spremni ukrasti svjetla pozornice.

STRIJELAC

Što više radite s onim što vam je na srcu, to se više možete vinuti dok istražujete nove avanture, a to je ono o čemu govori vaš horoskop za  srpanj .

Kako mjesec počinje, tako vaš um počinje lutati u daleka mjesta, ali Mladi mjesec 5. srpnja otvara duboku vezu između vas i vaše nutrine.

Dopustiti sebi da budete ranjivi je vještina vrijedna divljenja!

Kada se planet koji vlada vašim znakom, Jupiter, uskladi s mentalnim planetom Merkurom nekoliko dana kasnije, to bi moglo potaknuti neke duboke i smislene razgovore u vezama.

Ljudi koji su vam bliski mogu ponuditi neke zanimljive perspektive.

Govoreći o odnosima, užareni planet Mars 20. srpnja, dat će vam poticaj kada je u pitanju traženje novih ljudi ili poduzimanje radnji za promjenu dinamike koja vam ne ide.

Pun Mjesec u marljivom Jarcu sljedećeg dana izvrstan je za pravljenje novčanih poteza, a budući da je na vrhuncu zajedno s vezom između vašeg vladara Jupitera i romantične Venere, mogli biste se osjećati nadahnutima i za neke poteze u ljubavi.

Sunce sljedeći dan ulazi u vatrenog znaka Lava, osvjetljavajući samouvjeren, slobodan duh željan uzbuđenja u vama i nadahnjujući vas da se zabavite.

JARAC

Veze su veliki dio vašeg horoskopa za srpanj, a vi istražujete svaki njihov aspekt – uključujući odnos koji imate prema vlastitom odrazu.

Mladi Mjesec 5. srpnja odlično je vrijeme za izgradnju emocionalnijih veza s ljudima koji su vam bliski, pa ako ste u partnerstvu, iskoristite ovu lunarnu energiju da okrenete novi i ranjiviji list.

Ako ste slobodni, sredina mjeseca je uzbudljivo vrijeme da izađete iz svoje zone udobnosti; opustite se, isprobajte nešto novo i pustite ljude da ostanu iznenađeni.

Rijedak niz uzastopnih punih Mjeseca osvjetljava vaš znak ove godine, a drugi od ta dva izići će 21. srpnja. Osjećat ćete se mnogo produktivnije i energičnije jer motivirajući planet Mars ulazi u vašu rutinu dan ranije.

Iskoristite ovu energiju punog Mjeseca da sagledate ulogu koju igrate u životima drugih ljudi i kako to oblikuje vaš identitet.

Vjerujte svojim instinktima i postavite granice prema potrebi tijekom ostatka mjeseca.

VODENJAK

Puno je intenziteta na jelovniku kada je u pitanju vaš horoskop za srpanj stoga se zavežite i pripremite na ludu vožnju!

Stvari počinju produktivno, jer sezona Rakova osvjetljava vašu šestu kuću orijentiranu na rutinu, a Mladi mjesec 5. srpnja je fantastično vrijeme da započnete s nekim zdravim navikama i uključite više brige o sebi u svoj svakodnevni život.

Komunikativan Merkur ulazi u vašu zonu odnosa neposredno prije toga i suočava se s Plutonom tako da se možete zateći kako kopate po sumnjama ili jednostavno vodite neke duboke razgovore koji izvlače istinu na površinu.

Planet odnosa Venera ponavlja ovaj isti aspekt s Plutonom sljedeći tjedan, pa budite oprezni da ne dopustite da vas uvuče u borbu za moć.

Vaš kozmički vladar Uran povezuje se s aktivnim Marsom sredinom mjeseca, što bi moglo donijeti neke potrese u vaš kućni život—od kojih bi neki mogli biti dobrodošli inovativnom Vodenjaku poput vas.

Protresanje energije u vašem prostoru može biti osvježenje na najbolji način!

Pun Mjesec 21. srpnja povlači vas unutra, pomažući vam da prepoznate osjećaje ili strahove od kojih ste bježali. Ova vrsta obrade korisna je i kada su u pitanju vaši odnosi.

Sezona Lava sljedeći dan pogađa vašu posvećenu sedmu kuću, pa bi bilo dobro da shvatite što želite od partnerstva.

RIBA

Vaša je mašta ovog mjeseca ispunjena kreativnim vizijama, i to je savršeno, jer vaš horoskop za srpanj počinje s vašim sanjarskim kozmičkim vladarom Neptunom koji će stacionirati retrogradno 2. srpnja.

Ovaj suptilni planetarni pomak mogao bi vam pomoći da jasnije vidite svoje fantazije.

Istovremeno, umjetnička Venera u harmoniji je sa predanim Saturnom u vašem znaku pa ćete možda otkriti da ste u mogućnosti početi ostvarivati ??svoje ružičaste snove na opipljiviji način.

Mladi mjesec nekoliko dana kasnije ispunit će vaše srce s još više inspiracije, stoga slijedite svoje strasti i dopustite svom uzbuđenju da vas vodi.

Ostanite jednom nogom na zemlji, ali neka vam misli odlutaju prema zvijezdama.

Zadržite ovaj mentalitet dok se približavate sredini mjeseca jer će i Sunce i Venera slati poljupce Neptunu i Saturnu u vašem znaku, dajući vam intuiciju i fokus koji su vam potrebni da se magija dogodi u vašem kreativnom i romantičnom životu.

Pun mjesec 21. srpnja dovodi vas u kontakt sa grupom prijatelja i moglo bi biti zabavno vrijeme da prisustvujete događaju sa svojom ekipom i uživate u malo ljetnog druženja.

Sezona Lavova počinje sljedećeg dana, a njegova samouvjerena energija pomoći će vam da bolje organizirate sve svoje pametne i vizionarske ideje.

Mala struktura može vaše snove pretvoriti u nešto mnogo više!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater