ljubav je u zraku

Ovi horoskopski znakovi će se zaljubiti do kraja ljeta

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Ljeto je vrijeme kada sunce sja jače, more šapuće najljepše tajne, a ljubav je u zraku. Ipak, zvijezde otkrivaju da će neki ljudi ove godine doživjeti ljubav kao iz filma - baš onakvu kakvu smo svi barem jednom sanjali. Evo tko su sretni dobitnici ove romantične lutrije, piše Index.hr. 

Rak

Rakovi će ove godine privući ljubav kao magnet. Do kraja ljeta zvijezde im spremaju susret s osobom koja će razumjeti svaki njihov pogled. Njihova ljetna romansa bit će ispunjena šetnjama uz plažu, gledanjem zvijezda i dugim razgovorima koji će ih povezati na dubljoj razini.

Lav

Karizma i vatrena energija Lavova privući će osobu koja će ih obožavati poput pravog kralja ili kraljice. Zajedno će uživati u romantičnim večerama pod zvijezdama, luksuznim putovanjima i nezaboravnim avanturama. Njihova ljubavna priča bit će poput holivudskog filma - puna strasti, smijeha i uzbuđenja.

Vaga

Ljeto Vage bit će ispunjeno balansom i ljubavnom harmonijom. Zvijezde im donose susret s osobom koja će savršeno upotpuniti njihov život. Njihova ljubavna priča bit će poput elegantnog plesa u kojem će zajedno pronaći savršen ritam i uživati u svakom trenutku.

Strijelac

Strijelčeva želja za istraživanjem i slobodom privući će osobu koja će dijeliti njihovu strast za životom. Zajedno će otkrivati nove destinacije, sudjelovati u uzbudljivim aktivnostima i uživati u svakom trenutku provedenom zajedno. Njihova ljetna ljubav bit će poput pustolovine, ispunjene smijehom, adrenalinom i nezaboravnim trenucima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini