VIROVITICA

Predstavljen program 17. virovitičkih kazališnih susreta

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kazalište Virovitica predstavilo je u utorak program 17. virovitičkih kazališnih susreta (Virkas) koji će biti održan od 11. lipnja do 10. srpnja, a na kojem će sudjelovati kazališni ansambli iz devet hrvatskih gradova.

"Festival se tradicionalno održava u veljači, ali smo ga ove godine zbog epidemioloških mjera odgodili za lipanj nadajući se da će one u to doba popustiti“, rekao je ravnatelj Kazališta Virovitica Tomislav Pintarić.

Kazalište Virovitica za ovaj festival priprema komediju Georgesa Feydeaua "Gospođina majka je preminula" u režiji Lee Anastazije Fleger.

Osim nje bit će izvedene predstave „Višnjik“ (Dramsko kazalište Gavella, HNK Osijek), „Gospođa Julija“ (HNK Osijek, GK „Joza Ivakić“ Vinkovci), „Fešta“ (Teatar Exit), „Dijete našeg vremena“ (Kazalište Play Drama), „A.jmo P.robat Čehova. a“ (GK Zorin dom, Karlovac), „Dnevnik solerice“ (GK Požega i Akademija za umjetnost i kulturu Osijek), „Kraljevstvo moje (za početnike)“ (Ludens teatar i Tetara Exit) i „Tramvaj zvan žudnja“ (Kazalište Marina Držića, Dubrovnik).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater