POREČ

U rujnu prvi PromoArh: SAJAM GRADITELJSTVA, OPREMANJA I UREĐENJA

| Autor: Anđelo DAGOSTIN

Porečka dvorana Žatika, koja već tradicionalno ugošćava brojne specijalizirane sajmove poput Vinistre, Crofisha, Promohotela ili Sportfesta, ovog će rujna ugostiti jednu potpuno novu manifestaciju - prvi Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh.

- Znanjem, idejama i iskustvom u sinergiji izlagača i struke sajam PromoArh, želi potaknuti animaciju graditeljstva, poručuju organizatori iz porečke tvrtke Studio 053.

Sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, od 18. do 21. rujna, omogućit će svim zainteresiranim subjektima koji su uključeni u proces projektiranja, građenja, opremanja i uređenja nekretnina da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije. Vodeći proizvođači u industriji te inovativni pojedinci predstavit će svoje proizvode i usluge za komercijalnu izgradnju, stambenu izgradnju, unutarnje radove kako za novogradnju tako i za obnovu i modernizaciju. Uz mnoštvo mogućnosti za povezivanjem sa stručnjacima iz građevinske industrije, sudionici sajma dobit će priliku da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

Digitalizacija, energetska učinkovitost, inovativni proizvodi i tehnologije samo su neki od aktualnih trendova u građevinskoj industriji koji će u okviru prezentiranja izlagača i održavanja profesionalnih seminara biti prisutni, najavljuju iz organizacije. Više informacija i detalja o samom programu može se pronaći na www.promoarh.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter