za zavidne rezultate

Prijem za najbolje učenike osnovne škole iz Nedešćine: SVAKOM NAGRAĐENOM UČENIKU POKLON BON OD 400 KUNA

| Autor: Branko BIOČIĆ
Nagrađeni učenici

Nagrađeni učenici


Načelnica Općine Sveta Nedelja Irene Franković upriličila je prijem za najuspješnije učenike i njihove mentore OŠ „Vitomir Širola-Pajo“ Nedešćina.

- Općina Sveta Nedelja tradicionalno nagrađuje najuspješnije učenike naše osnovne škole, a za zavidne rezultate koje ste postigli zaslužne su i vaše učiteljice i učitelji. Od ove godine Općina Sveta Nedelja za vas uvodi i dvije novine, obzirom da ste sada na školskom raspustu, ove vam je godine po prvi puta osiguran besplatan autobusni prijevoz za Rabac. Autobus će prometovati svaki radni dan od 18. srpnja do 12. kolovoza kroz Šumber, Ružići, Sveti Martin, Snašiće, Nedešćinu, Vrećari i Štrmac, rekla je općinska načelnica Irene Franković te najavila da sljedeće školske godine kreće i sportska stipendija kojom će svaki učenik, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koji se bavi sportskom aktivnošću, dobiti bon za kupnju sportske opreme.

Čestitala je svim učenicima na rezultatima kao i njihovim nastavnicima koji su unatoč izazovima online nastave, postigli i zavidne rezultate kao mentori. Za svakog je nagrađenog učenika osiguran bon u vrijednosti od 400 kuna kojeg mogu iskoristiti za kupnju školskog pribora. Učiteljsko vijeće utvrdilo je prijedlog učenika za primanje nagrade Općine Sveta Nedelja, a ove su godine predloženi Sara Vojić, Maris Načinović, Lovro Višnjić, Ana Fonović, Veronika Franković, Fabiana Martinčić, Angelina Pifar, Luka Širol, Nino Kiršić, Viktor Žigant, Ani Poldrugovac, Nikolina Banišić, Agata Miletić Lupetin, Kelly Tomanjik, Leonardo Načinović, Matijas Načinović, Emiio Višković, Mai Poldrugovac, Lamija Kurpejović, Nikol Čekada i Katarina Načinović. Mentori navedenim učenicima su Erna Okanović Višković, Marčela Rajković Crevar, Maja Načinović, Marija Antolović, Marina Antolović, Elvis Vickić, Moris Peruško, Suzana Cvijić – Jeremić i Andrea Kiršić.

Pedagoginja škole Erna Okanović Višković zahvalila se u ime kolegica i kolega načelnici na prijemu te pohvalila inicijativu Općine kojom se valorizira rad učenika i njihovih mentora te se nada i budućoj uspješnoj suradnji. Istaknula je da iza svakog uspješnog učenika stoji trud i zalaganje učitelja koji su, unatoč izazovima koji su bili i ove školske godine, pripremili učenike za natjecanja te postigli lijepe rezultate.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter