Automati će se puniti dva puta dnevno najtraženijim Reginexovim proizvodima, kao što su domaći bijeli kruh, bobuli, kroasani, baguetti, bučin kruh, kukuruzni, te rezani tost kruh
Paolo Radoš, rukovoditelj Reginexa, uz jedan od automata za kruh (Snimio Anđelo Dagostin)
Na doista inovativnu ideju došla je pazinska tvrtka za proizvodnju i distribuciju pekarskih i slastičarskih proizvoda Reginex: prvi u Hrvatskoj uveli su kruhomat, odnosno, kako oni kažu, krušnu stanicu Panissimo. Radi se o samoposlužnim automatima sa svježe pečenim pekarskim proizvodima, što je novitet u načinu distribucije i prodaje pekarskih proizvoda.
Panissimo automati osiguravaju 24-satnu dostupnost svježeg kruha, a prva dva su već postavljena na autobusnom kolodvoru u Pazinu ("kod nebodera") i u Novom naselju u Pazinu. Uskoro će se pojaviti i u drugim istarskim gradovima i mjestima.
- Automati će se puniti dva puta dnevno najtraženijim Reginexovim proizvodima, kao što su domaći bijeli kruh, bobuli, kroasani, baguetti, bučin kruh, kukuruzni, te rezani tost kruh. Uskoro ćemo stanice za kruh postaviti i u Poreču, Rovinju, Puli te u nizu manjih mjesta u unutrašnjosti Istre, kaže Paolo Radoš iz tvrtke Reginex.
Panissimo će nuditi isključivo Reginexove svježe pekarske proizvode, načinjene od prirodnih sastojaka te spravljene na tradicionalan način, kroz proces koji uključuje i odležanu fermentaciju od 24 sata.
- Svi se proizvodi rade prema našim provjerenim recepturama, od domaćih sirovina i uz puno ljubavi, a na temelju 30-godišnjeg iskustva. Također, u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, ali i kao dio naše garancije kvalitete i svježine proizvoda, svaki će artikl biti umotan u zaštitnu foliju, napominje Radoš.