ISKORAK

Ograđeno pomoćno nogometno igralište u Vodnjanu: RADOVE IZVELI SAMI ČLANOVI NK VODNJAN I NJIHOVI PRIJATELJI

Sada još preostaje montiranje četiri mrežna vrata da se može lakše doći do lopti kada "pobjegnu" s igrališta * Treba naglasiti da i NK Peroj igra prvenstvene utakmice i ponekad trenira u Vodnjanu jer nema odgovarajuće vlastito igralište

| Autor: Anto BABIĆ
Postavljanje ograde uz igralište (Snimio Anto Babić)

Postavljanje ograde uz igralište (Snimio Anto Babić)


Nakon što je nedavno dobio reflektore NK Vodnjan je ograđivanjem pomoćnog igrališta dodatno poboljšao uvjete za rad velikog broja nogometaša od 5 do 75 godina. U sedam dobnih kategorija popularni "Bumbari" imaju više od 130 nogometaša.

Ova investicija u infrastrukturu vrijedna je više od 45 tisuća kuna. Grad Vodnjan je nabavio metalnu ogradu sa stubovima po vrlo povoljnoj cijeni od oko 25 tisuća kuna, iz sredstava gradske Sportske zajednice dobiveno je 10 tisuća kuna za građevinski materijal, a sami članovi NK Vodnjan uz pomoć prijatelja izveli su sve ručne građevinske radove oko iskopa rupa, betoniranja metalnih vertikala-stupova, montiranja mreže između stupova i drugih radova.

Predsjednik Dalibor Peršić, glavni operativac uz Dragu Rivića, domara i zaduženog za održavanje glavnog i pomoćnog terena, zahvalan je svima koji su pomogli bilo radom bilo dobrom voljom i dodjelom financijskih sredstava iz zajedničkih novaca poreznih obveznika.

Radovi su započeli još početkom siječnja, ali prvo zbog hladnoće i bojazni da će se beton smrzavati, a zatim kišovitog vremena radovi su se odužili i završeni su ovih dana. Sada još preostaje montiranje četiri mrežna vrata da se može lakše doći do lopti kada "pobjegnu" s igrališta. Treba naglasiti da i NK Peroj igra prvenstvene utakmice i ponekad trenira u Vodnjanu jer nema odgovarajuće vlastito igralište tako da je bilo vrlo teško sve organizirat samo na jednom travnatom terenu. Sada se "lakše diše" kako su nam rekli u klubu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter