UDOMITELJICA ZLATNOG SRCA

Nagrađena Vodnjanka JELKA VUKELIĆ OD 2005. do danas PRUŽILA JE KROV NAD GLAVOM ZA 30-ak DJECE


U prostorijama Grada Vodnjana  upriličen prijem za Jelku Vukelić, jedna od četvero udomitelja iz cijele Hrvatske koju je nagradilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini.

Od 2005. godine pružila je krov nad glavom za tridesetak djece čiji su snovi upravo zahvaljujući ovoj nesebičnoj ženi toplog srca ostvareni. Ona im je pružila obitelj i dom pun ljubavi, podrške i razumijevanja, oni njoj svoju ljubav. Jelka Vukelić može poslužiti kao pozitivan primjer s obzirom na to da je u tijeku Unicefova kampanja za promicanje udomiteljstva "Svako dijete treba obitelj".

Vodnjanskom prijemu nazočili su gradonačelnik Grada Vodnjana Klaudio Vitasović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opću upravu Nensi Giachin Marsetič te predstavnica Centra za socijalnu skrb Kristina Špica Medančić. Gradonačelnik Klaudio Vitasović izjavio je kako Vodnjan zaista može biti ponosan na svoju sugrađanku. (A. L.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter