raspisan javni natječaj

Do kraja sljedeće godine u Nedešćini gotova rekonstrukcija vodoopskrbnog sustava

| Autor: Branko Biočić
(Vodovod Labin)

(Vodovod Labin)


Vodovod Labin raspisao je javnu nabavu za rekonstrukciju vodoopskrbnog cjevovoda Barčica - Nedešćina - Šoteti - Eržišće, izgradnja prve faze Nedešćina - Eržišće u dužini od 1.900 metara.

Zbog dotrajalosti i potkapacitiranosti postojećeg sustava, kao i sve većih gubitaka, Vodovod Labin se odlučio na projekt rekonstrukcije koji ima za cilj poboljšanje kvalitete vodoopskrbe i povećanje učinkovitosti vodoopskrbnog sustava, čime će se osigurati pouzdanija opskrba vodom za sve stanovnike naselja Nedešćina te okolnih naselja.

Procijenjena vrijednost radova je 730.000 eura bez PDV-a, radovi će započeti krajem godine, a trajat će do studenog 2026. godine.

Radovi će se izvoditi u etapama kako bi se osigurao nesmetan promet kao i propisane zabrane radova u periodima ljetnih mjeseci.

Prva faza Nedešćina - Eržišće raspodijeljena je u tri etape: prva od javne špine do Place od 235 metara i trajat će do svibnja 2025. godine, druga od Place do kućnog broja "Nedešćina 1" u dužini od 675 metara do prosinca 2025. te treća etapa do kućnog broja Eržišće 22 A i Eržišće 20 u dužini od oko 1.000 metara,a izvodit će se od siječnja do studenog 2026. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter